Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tu někdo, kdo pobírá dlouhodobě ID?

Od: prezdivka odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, Je tady někdo, kdo bobírá ID už dlouhodobě? Myslím tím aspoň 5 let a více. Zajímalo by mě, jestli se ID počítá přesně na měsíce.Myslím tím, pokud si vás zavolají k posouzení např. v září, zavolají vás po několika letech opět v září? Vypozorovali jste něco takového?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ano, pobírám id už několik let. U komise jsem byla jen poprvé,pak už mi posudky chodily poštou. Předtím mi vždy přišla výzva,abych se podrobila vyšetření. Na měsíce přesně to zřejmě nebylo,ale výzvy mi vždy chodily na začátku jara

prezdivka
hodnocení

Mimochodem, omlouvám se za ten nadpis, asi jsem to mohla napsat jinak. Doufám, že se to nikoho nedotklo:(

prezdivka
hodnocení

Děkuji moc. Mně přišel první v roce 2014 v březnu, (to jsem tam byla osobně) a druhý v roce 2017 v září, (To už chtěli jen papíry).
Tak nevím, jestli mám v září čekat další přezkum. Mám z toho strach.

Mám cca3 roky od přiznání a nic víc mi nepřišlo jen pak oznámení o valorizacích,tedy navýšení a ID údajně již neurčito (pokud se nezmění ze zákona ...)

Manželka přes deset roků u posudkové byla poprvé při žádosti o ID a podruhé cca po dvo letech od přiznání, poté přiznáno na neurčito .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]