Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych zkusit poradit, jak řešit můj "problém". Hrozně mně vadí hluk, respektive hlučná zařízení. Trafostanice, teď tak populární tepelná čerpadla a klimatizace, filtrace bazénů, bzučící staré pouliční osvětlení, zvuky v ústředním topení, vzduchotechnika, agregáty a tak dále, asi by to šlo shrnout do pojmu monotónní zvuky. Jakmile je slyším, začínám se cítít podrážděný po delším vystavení těmto zvukům vyčerpaný fyzicky i psychicky. Necítím se odpočatý. Pokud to jde, tak se jim vyhýbám, ale to bych musel žít někde mimo civilizaci. Bohužel nevím, jak jinak to řešit, kromě nošení sluchátek a šputnů do uší. Navíc když to jsou hluboké tóny tak ani to nepomůže. Nevím jak to popsat, ale jakoby to vnímám tělem. Když se o tom s někým bavím, tak si připadám jako cvok. Většinou mi říkaj, že to nevnímají. Setkali jste se s tím někdo? Jak jste to vyřešili? Díky
Co je zvláštní, zvuky ulice, aut, železnice, letadel (bydlím v dosahu pražského letiště) mně nevadí, nereaguji na ně...
Dobrý den, dékuji Vám za reakci. PS: k psychiatrovi se dá objednat i bez žádanky od praktického lékaře?
Jasně, rozumím mně to zatím žádné výhody nepřináší, nebo o nich zatím nevím. Žil jsem chvíli vedle našich tmavších spoluobčanů a jejich hlučnost jsem nedal tak, že jsem se radši odstěhoval... pokud to jde, tak se hlučným místům snažím vyhýbat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.