Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit kasle

Od: lim odpovědí: 8 změna:
Dobry den, uz tyden mam kasel. Ne silny, jen citim, ze mam v krku takovy maly hlen. Piju hermankovy caj a stoptusin. Pristi tyden jedu na dovolenou, musim byt zdrava. Poradite prosim neco co pomaha vam?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tebi
hodnocení

2x
Vincentka a průduškový čaj.

hodnocení

2x

A proc jste nesla k lekari, kdyz vam na tom tak zalezi?

helca*
hodnocení

0x
Stoptusin je proti kašli, ale pokud cítíte hlen v krku tak je lepší něco na vykašlávání, například ACC, Ambrobene atd.. poradí vám v lékárně. Jinak by bylo taky fajn vyhnout se větrákům a klimatizacím.

olinl
hodnocení

0x

Dva Paraleny, čaj s citronem případně s troškou domácího diviznového sirupu (pokud ti nic z toho nevadí). Ještě být v klidu a na teplejším místě bez průvanu.

hodnocení

0x

Nedám dopustit na vincentku ,není jen jako minerálka, ale i pastilky a výborná je inhalovat. Jinak mi lékařka kdysi doporučila z teplého oleje obklad.

hodnocení

0x
Doporučuji vyzkoušet Jagermeister.
Na polévkovou lžíci, do pusy, inhalovat 30 sekund, vykloktat 30 sekund a spolknout.
Před řízením motorového vozidla se nedoporučuje.

hodnocení

0x
Nakrájenou cibuli do ni med nechat vyluhovat a uzivat po lzickach

hodnocení

0x

Mně během dvou dnů pomohl ACC Long. 1 šumivá tableta denně rozpustit ve vodě a vypít. Za mě zázrak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]