Dobrý den, v poslední době se potýkám s nepříjemnostmi. Již 5 dnů průjem, první den pouze celková únava a zvýšená teplota (37,2), od úterý do čtvrtka mi bylo dobře, až na průjem, který neustupoval. Včera jsem se probudila s mírnou bolestí v zádech, na místě, kde je pravá ledvina. Bolest avšak neustupovala a začalo to být špatné, bolest silná a ostrá, nemohla jsem sedět, v této pozici byla bolest nejhorší. Po chvíli se dostavilo zvracení a potom se veškerá bolest vytratila, a cítila jsem se o 100% lépe. Lékař mi předepsal kapky na bolest břicha a probiotika. Do večera jsem se cítila naprosto v pořádku. Dnes se vzbudím a opět bolest v bederní části páteře na místě ledviny. Avšak průjem zmizel, od včerejška jsem ho neměla. Nevíte náhodou, co to může symbolizovat? Lékař provede kultivaci až v pondělí, ale bojím se. Nikdy se mi něco takového nestalo. Děkuji Aneta
nejsem lekář ,ale tipují dvě diganozy ledvinovy kámen na ten se přijde pokud máte v močí bilkovinu ta může signalizovat i zanět močových cest u zanětu ledvin je vysoká teplota a nebo lehké slepé střevo
Heledte, to může být naprosto cokoli včetně covidu. Já třeba zvracela a bolela mě záda, když jsem měla cystu na vaječníku. V břiše je všechno tak provázané, že se to bez vyšetření vůbec nedá určit.
Chce to pořádné vyšetření, krev a sono břicha. Občas se najde jedinec, který má nestandardně uložené slepé střevo, které pak nebolí typicky v pravém podbřišku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.