Líbí se ni spolužačka - škádlil jsem ji, ale zašlo to moc daleko
Od:anonymizovanyodpovědí:5změna:
Dobrý den, Je mi 14 let a líbí se mi jedna spolužačka. Flirtuje s ní i můj nejlepší kamarád, ale ten říká, že je to jen zábava, že má jinou holku. Snažil jsem se nějak zapůsobit, ale bylo to vždy jen takové škádlení, které pak přerostlo až v to, že jsem si z ní dělal srandu a spíš ji shazoval… Myslím si, že jsem celkem hezký, akorát vůbec nevím, zda jí přitahuju a jak si vyžehlit to nerozumné chování… Teď budu mít prázdniny na to o tom přemýšlet, ale co když má jiného kluka? Poraďte prosím, jak ji získat
Jestli je jí přibližně 14 jako tobě, tak to má ten hodně citlivý věk. A když ji nějaký kluk shazuje, tak ji tim hodně ublíží, ubere ji to na sebevědomí. Možná tě za to i nenávidí a navíc třeba ve 14 na nějakou známost ještě ani nepomyšlí. Jestli by si to chtěl změnit, tak začni u toho chování. Buď na ni hodný, třeba ji někde potkas o prázdninách. Ona to musí ucitit, že jsi prostě jiný a že se ti líbí.
anonymizovany
Ještě mě napadlo se jí omluvit. Myslíte, že to je dobrý nápad? Moje poslední zpráva byla: prostě si jen dělám srandu. nic víc
Pak dál nereagovala. Já vlastně ani nevím, proč jsem jí začal škádlit a pak až shazovat, je strašně hodná, hezká, milá a já to neuměl dát jinak najevo, proto by byla ta omluva dobrý nápad, ne? Problém je, že jsem se s ní nikdy nějak extra nebavil, vždy mě brala jako kamaráda toho mého kamaráda, tím to haslo...
Víš co, ona asi vůbec netuší, že se ti líbí, zvláště po tom, jak jsi se choval. Podle mne slušnou omluvou nic nezkazís, naopak omluvu ji vlastně dluzis. A jestli nějakého kluka už ma, tak ti to prostě řekne. Se také stává. Ale třeba za rok jejím klukem už můžeš být ty.
Zdravím. Tak já si myslím pravý opak toho, co 1. rádce. Je pochopitelné, že jsi na sebe chtěl upozornit, když se ti ta holčina líbí. Ale ty jsi na sebe neupozorňoval škádlením, ty jsi odhalil, že jsi blb, a ještě k tomu zlý. A pokud se budeš omlouvat, jen tím přiznáš, že si toho jsi vědom. Znáš úsloví: "Čím víc hovno rozmázneš, tím víc smrdí?" Tak to své průšvihové chování nerozmazávej, přestaň ji od sebe odhánět shazováním, zamysli se nad sebou a staň se pozorným a milým gentlemanem. Přehnaně jí mezi ostatními nadržuj, nechej jí užívat si tvé přízně. Pokud se jí aspoň trochu líbíš, zabere to. Když jsem já měla s mým (dnes) manželem cca 3. rande, trvalo mi dobu, než jsem si vytvořila dokonalý mejkap. A co čert nechtěl, chytila nás průtrž mračen a mně po tvářích stékaly šminky. Každý by se chechtal, až by se za břicho popadal, ale tenhle kluk se jen usmál a pronesl: "Každá jiná by vypadala jako klaun, ale tobě to i takhle vyloženě sluší." A byla jsem jeho. Ida
Zdravím! Slečna je ve věku, kdy ji i "škádlení", jak vy říkáte, může ublížit. Pokud o ni stojíte, tak se tak musíte začít chovat. Asi bych začala omluvou - upřímnou. Žádné: ,,Čau, hele, přehnal jsem to, tak sorry." Ona musí vidět, že o ní projevujete nějaký zájem. Ptejte se, zajímejte se... Klidně si před prázdniny pište, pokud se nemáte kde vidět, a naplánujte si nakonec nějakou schůzku. Dívky dospívají dříve než kluci, proto se musíte chovat dospěleji a ne jako malej kluk. ) Každopádně Vám přeji hodně štěstí a snad to bude mít hezký konec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.