Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s dárky?

Od: ef odpovědí: 5 změna:
Ahoj,
věc se má tak, žiju v rodině kde si nedáváme žádné dárky, jak na Vánoce, tak ani na narozeniny, jenže jsem si někoho našel a za pár týdnů spolu máme bydlet a já netuším co dělat. Třeba kdy dávat dárky?(jestli jen narozeniny a Vánoce) jak to zabalit?(jestli vůbec to balit) co se tak obvykle dává/sluší dát? Apod... Asi vám to připadá směšný nebo divný, možná i je, jednou jsem to řekl kamarádce a ta mi dokonce řekla, že je jí to líto a objala mě, jenže mně to připadá normální, ale asi není...
V tohle ohledu jí prostě nechci zklamat, protože si na takový věci potrpí.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

S dárky se to má tak, že mužové chtějí dát ženě něco velikého, drarého, mimořádného. A tak se občas staně, že z dárků se stanou mučidla. Ze své zkušenosti vám tedy radím. Vždycky, když uvidíte něco pěkného a při tom si vzpomenete na ni, seberte to, utrhněte, kupte, přineste a dejte se slovy, že když jste to uviděl, že jste si pomyslel, že by se jí to mohlo líbit a polibte ji . Já, kdysi, ale hoooodně dávno, dostala několik krásných oblázků, berušky do vlasů, ačkoiv jsem měla téměř ježka na hlavě, maličkou čokoládku, oplateček, knoflík atd. Žádná věc neměla cenu ani dvou korun. Jak to zpívá Hanka Zagorová v písničce Hrníčky? Tak tak nějak. Když už manželství přestávalo fungovat, dostala jsem diamant, byl maličký, v prstýnku, ale o dva dny později. Více mě těšil ten ve "Stěstíčku", za 1 kčs.

Krásné a pravdivé. Už ani nemá cenu nic jiného odpovídat.

Je o tom i známá pohádka. Něco docela obyčejného tě cvrnkne do nosu. Daruješ to a nakonec je z toho veliké kouzlo.

hodnocení

2x
Tak na vanoce a narozeniny je to jasný to by ti asi neodpustila kdyby nic nedostala
Na vanoce zabalit do vanočního papíru na narozeniny stačí i igelitka
Pak tu mame svatky ja osobně sem na ně nikdy nebyl ale ženu vždy potěší když si vzpomeneš mnohdy stačí kytka nebo neco sladkýho
No a pak sou tu všední dny tam na to časem přijdeš sam že je občas dobrý drahou polovičku něčím potěšit - vejlet večeře
Věz že pokud k ní nebudeš pozorný ty tak se brzo najde konkurent kerej pozornej bude a hádej jak to dopadne?

mate59
hodnocení

0x

Já dávám roky rokoucí vždy do obálky peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]