Nejste přihlášen/a.
S dárky se to má tak, že mužové chtějí dát ženě něco velikého, drarého, mimořádného. A tak se občas staně, že z dárků se stanou mučidla. Ze své zkušenosti vám tedy radím. Vždycky, když uvidíte něco pěkného a při tom si vzpomenete na ni, seberte to, utrhněte, kupte, přineste a dejte se slovy, že když jste to uviděl, že jste si pomyslel, že by se jí to mohlo líbit a polibte ji . Já, kdysi, ale hoooodně dávno, dostala několik krásných oblázků, berušky do vlasů, ačkoiv jsem měla téměř ježka na hlavě, maličkou čokoládku, oplateček, knoflík atd. Žádná věc neměla cenu ani dvou korun. Jak to zpívá Hanka Zagorová v písničce Hrníčky? Tak tak nějak. Když už manželství přestávalo fungovat, dostala jsem diamant, byl maličký, v prstýnku, ale o dva dny později. Více mě těšil ten ve "Stěstíčku", za 1 kčs.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.