Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorová pila HOMELITE 944

Od: vladko odpovědí: 6 změna:
Dobry den. Sháním na HOMELITE 944 silentbloky a pumpičku ručního přimazávání. Předem děkuji za tip, kde by se to dalo ještě koupit. Vladko

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kdysi jsem na zadřenou Homelitku hledal náhradní díly a ukázalo se, že stejný výrobek s jiným oplastováním se prodává i jako Ryobi. Gufera ( silentbloky na kliku? ) bych odnesl někam, kde prodávají produkci Rubeny a myslím, že by ti našli stejné a pod pojmem ruční přimazávání netuším, co máš na mysli. Homelitka se mi ještě furt někde v kůlně válí ale model ve 12 v noci z hlavy nedám. Asi CSP 4518.Pokud bydlíš někde v okolí Hradce Král, můžu ti ji věnovat. Rozlomil se mi píst, takže válec už bude pravděpoobně taky po smrti. Ostatní díly budou použitelné.
djakob
Zdravím! Sháním startování na Homelite944, bydlím kousek od HK, tak když by jste našel tu pilku, tak se hlásím. Díky Kuba

hodnocení

0x
Společnost Kasumex s.r.o. nabízí náhradní díly na pily, křovinořezy a další produkty od značek Husqvarna, Oleomac, Stihl, Dolmar, Partner a Talon již od roku 1994. Pokud vám schází nějaká součást, je skoro jisté, že ji najdete u nás. Patříme mezi přední dovozce a distributory náhradních dílů pro zahradní i lesní techniku. Nekupujte ihned nové nářadí, protože se vám něco pokazilo. Obraťte se na nás, rádi vám poradíme a jistě seženem součástku, kterou potřebujete. kasumex.cz/...

vladko
hodnocení

0x

bohužel na firmu kasumex se nelze dovolat, moje poptávka je jasná, tak mně nabídněte díly

Takže asi jen Ebay... ebay.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]