Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvyšování váhy

Od: macvac odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Stará písnička-přibírám na váze tempem tak kilo za týden.Přitom před tím asi rok jsem měl pořád stejnou váhu.Jím pořád stejně-spiš míň.I skladba jídelníčku je stejná.Pohyb je také pořád na stejné úrovni.Někde se píše že je to zadržováním vody v těle.Tak nevím.Napište prosím jestli máte někdo nějaký "zlepšovák" co s tím.

Díky Macourek.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zlepšovák to zrovna není, ale porada s praktickým lékařem a následné odborné vyšetření by mohly vyloučit nějakou skrytou chorobu.

A když píšeš, že jsi nic nezměnil, tak si kup denní diář a tam si na každou stránku zapisuj jídlo, pití, pohyb, prostě všechno. To proto abys nemohl tvrdit, žes nic nezměnil a najednou přibíráš na váze.

Můžeš ten diář vzít i klékaři, až tam budeš mít zaznamenaných aspoň pár týdnů.

hodnocení

0x

Chodím na dialýzu 3x týdně. Začíná se tím, že se zvážíme a končí se zase váhou. Z víkend pán přibral 7 kg, dr. měla dlouhé a bystrozraké řeči. Já vím, že když ob den přiberu kolem 2kg, že jsem dobrá. Ty tam, na dialýze nechám. Ale to jsem jedna z mála, kdo chodí čurat a přesto. ;) Jestli o pravdu opravdu stojíte, jednou, 24 hodin měřte pití a moč. Budete se divit.:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]