Dobrý den, skoro 6 let mám milence. Šlo ale vždy čistě o sex. I kdyz já k němu něco cítím, tak asi jako každá milenka. Poslední půl rok jsme se přestali nějak navzájem kontaktovat, napsal mi, že má přítelkyni, údajně dost dobrou přítelkyni. Neptala jsem se koho, ale stejně by to neřekl. Ukrývají to do teď. Tak nějak jsem to vzala… Co už. No, ale stejně mi pak napsal o sex. Já šla, bylo mi jedno, že má holku. Však já s nim také podváděla svého muže, dělal mi dobře ten pocit, že na tom budeme teď stejně a že i on podvede někoho semnou. Jenže teď jsem se dozvěděla, že jeho přítelkyně je moje celkem dobrá kamarádka, která se mi s tím svěřila. Vůbec jsem to netušila, vůbec se k sobě nehodí ani nejsou na stejné “úrovni”. Fakt hodná vzdělaná holka, kterou si on vůbec nezaslouží. Nežárlím, spíš mi dost vadí, jak mu bylo jedno ji podvést… Semnou. S tou která je pro něj jen výborná děvka (jeho slova). Co si o tom myslíte? Nemohu na to přestat myslet… Co když zase napíše?
Z vašeho pohledu by vás cizí žena nemusela zajímat, ale chudák hodná žena-kamarádka-tu by jste měla před ním varovat, ať si nezkazí život s takovým A jestli on znovu napíše ohledně sexu-na to by jste asi neměla zaludek,aby vy jste podvedla kamarádku a on přítelkyni.
Zakladem je nehasit co mi nepálí Pokud ti to vadí tak to v poklidu s milencem ukonči a vic se tim nezaobírej Pokud to skončit nechceš tak si holt užívej dal ale do budoucna počítej stim že se to múže provalit a přídeš o kámošku opět tu platí mlčeti zlato
Záleží už jen na vás pokud chcete ztratit kamarádku, pokračujte v mileneckém vztahu. Taky záleží kolik těch milenek ve skutečnosti má. Pro vás jestli máte nějakou hrdost by bylo namístě okamžitě sním ukončit kontakt a najít si normální vztah.
Dobrý den. Co si o tom myslíte? - Jaký šel takovou potkal! Váš život je jen Vaše věc a kamarádka snad brzy přijde na to, že on není takový partner jakého by si zasloužila. Co když zase napíše? Je to na Vás jestli chcete dál fungovat jen jako milenka na zavolání ( a falešná kamarádka tím pádem) nebo se ve svém životě posunete někam jinam..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.