Nejste přihlášen/a.
Ta první věta aspiruje na nejblbější začátek odpovědi roku.
Proto se tazatel ptá na poraďte, aby nemusel studovat kvanta textu, když mu to může někdo ve zkratce napsat tady.
Naštěstí jste neskončil tou první větou a zbytek odpovědi je nejspíš to nejlepší co tady na svou otázku tazatel mohl dostat
Škoda toho útočného začátku.
Myslíte,že nemají souhlas použití? Dejte sem důkaz,že ten nesouhlas mají a pak se můžem bavit dál.Jinak jste lhář a nějakej závistník co se nikam nedostal.Bohužel - dejte důkaz a poradíme.Tak to zkuste jestli na to máte ,,koule,, kontaktovat někoho s použitím jeho hudby a vytvořit něco nového a pak si to zaregistrujte a dejte třeba i na hautehra.
Já neříkám, že nemají souhlas. Ale otázkou je, jak ho získali... Kdybych já napsal nějakému interpretovi, tak si můj mail ani nepřečte. Hold, asi jsou populární.
Ale nejsem si jistý, jestli mají souhlas. Podívejte se prosím do popisku videa. Namísto nějaké věty, která by jasně říkala, že mají souhlas, tam stojí očividně nějaký výňatek ze zákona, kterým se snaží ospravedlnit legálnost tohoto díla. A pod tím je ještě napsáno něco ve smylu (hodně zjednodušeně), že pokud s tímto má někdo problém, tak ať jim napíše mail a oni to video odstraní...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.