Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá skvrna pod nehtem

Od: peta* odpovědí: 5 změna:
Zdravím, už asi 2 měsíce mám pod nehtem černou skvrnu. První byla menší (viz. 1. Obrázek), ale asi 14 dní zpátky se zvětšila (viz 2. Obrázek). Je to kolem trochu červené. Stalo se mi to potom co jsem měl malé boty, jakože hodně malé. Musel jsem je mít. Chci se zeptat. Mám s tím někam jít popř. ví někdo co to je? Děkuji.
Černá skvrna pod nehtem
Černá skvrna pod nehtem #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x
Normální štěnice, prostě sražená krev. Jak se rozkládá, mění barvu a může se zvětšovat nebo i trochu cestovat. Chce to si stříhat nehty, pak boty nebudou malé. Neuvěřitelné, s čím lidé dokážou chodit po světě.

hodnocení

2x

když už se tu řeší (celkem oprávněně) dýlka nehtů, tak pro jistotu přidávám moudro, že po namočení se nehty stříhaj mnohem líp (samozřejmě po delším namáčení změknou víc, ale i kratší sprcha je znát), zvlášť u palců je to důležitý (tudíž je dobrý stříhat si nehty na nohou okamžitě po vykoupání a začít s oběma palcema)

ale chválim za stříhání prstů na nohou do oblouku (všeobecně rozšířená poučka o nutnosti zastřihávání jen narovno je naprostá blbost, vyzkoušeno celoživotně), jen je asi potřeba (nebo aspoň lepší) stříhal do obloučku odmala a určitě šikovně)

hodnocení

1x

Pokud máte drápy na nohách jak čert, tak se nedivte, že jsou vám malý boty.

Nehet odroste.

Já bych se styděla takový nohy zde vystavovat.

hodnocení

0x

Nechat odrůst.

Co ty nehty?

hodnocení

0x

zdravím ,

moje mamka měla něco podobného buď je to pliseň nebo takhle se také projevuje melanom

co nejdříve na kožní ať víte o co jde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nehty na nohou

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]