Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní smlouva - doba určitá

Od: hanji odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěla bych poprosit o rodu zda už teď dostanu smlouvu na dobu neurčitou. Nastoupila jsem v roce 2019 se smouvou na jeden rok, která mi byla prodloužena zástupem za MD do 1/2022 a následně opět prodloužena do 8/22. Pokud se nyní dohodneme na prodloužení smlouvy bude to už na dobu neurčitou nebo tím, že tam byla ta MD se opět může prodloužit jen o další rok? Děkuji Jana

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No asi byste se měla zeptat zaměstnavatele. Zdejší křišťálová koule je dočasně mimo provoz. *zmateny*

hanji
hodnocení

Dobrý den, děkuji za komentář. U zaměstnavatele vím co mě čeká, spíš mě zajímá postup dle ZP a na ten netřeba křišťálové koule, ale nejsem si jistá výkladem, a proto se ptám. Nicméně až bude koule v provozu ocením informaci s čísly do sportky, děkuji ;).

20.06.22 21:15

Hanji:*palec*

hodnocení

0x

Podle ZP může být smlouva na dobu určitou prodloužena maximálně 3x, takže podle toho, co jste napsala, pokud vás zaměstnavatel potřebuje, musí vám dát smlouvu na dobu neurčitou.

Více si nastudujte zde advokatnidenik.cz/... případně v Zákoníku práce.

hanji
hodnocení

Dobrý den, děkuji moc za odpověď. Právě jsem si nebyla jistá, když tam vstoupí ta MD, tak jestli to něco nemění, např. možnost více opakování prodloužení. Děkuji Jana

Ne prodloužit, ale sjednat. Třikrát prodloužit by znamenalo čtyřikrát sjednat :)
kveta1

mikihans@ Máte pravdu. ajvn plácá nesmysly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]