Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Placené dotazníky Simply5

Od: tom00 odpovědí: 3 změna:

Hezký večer, máte někdo zkušenosti s firmou Simply5? Je zaměřená na výzkum trhu a oproti konkurenci, která zasílá pouze online dotazníky, tato pořádá i osobní či online pohovory a podle toho se odvijí i peníze.

Zní to možná i fajn a určitě by to mohl být lepší přivýdělek, než je třeba u Národního panelu, kde si vyděláte 200 Kč za 6 měsíců.

Jen mě zaráží, že pořádně nikde o této firmě nic není. Žádné recenze, žádné diskuze, tak se mi to moc nezdá.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

O této bohužel nic nevím. Já vyplňuji přes pc pro dvě firmy. A pak jsem byla u jedné firmy kde s pořádají výzkumy buď osobně, telefonicky nebo on-line. To bylo hodně dobře placený. Např. , když jsem byla osobně, tak nás tam bylo asi deset. 2 hodiny jsme si vykládali o kávovarech a pak dostal každej na ruku 800,- Kč.

david*
hodnocení

0x
Můžete napsat co to byla za firma? Kde vyplaci na ruku.

lucylu
hodnocení

0x

Ahoj,

já s nimi několikrát rozhovor dělala. Mají prostory na Korunní a platí hotově po skončení toho rozhovoru.
Většinou dávají za rozhovor okolo 600 až 800...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]