Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sefka, která demotivuje ostatní

Od: okurka odpovědí: 2 změna:
Ahoj všem, myslím, ze do práce by se tahat emoce neměly, ale zajímal by mě názor dalších.. pracuji ve velmi malém kolektivu, pouze ve třech lidech, jeden čas to bylo dokonce ve dvou. moje nadřízená, která koncem měsíce odchází, začala dost demotivivat i zbytek kolegu, tedy mě a moji kolegyni.. Na denním pořádku jsou slova, ze by prala zakladatelce, at se ji firma rozpadne, ze by druhé kolegyni prala, at si najde jinou práci, ze je ji tam skoda. Došlo to i do bídu, kdy si druhá kolegyně práci hledá jinde. Mne moje práce nesmírně baví, jsme ochortna pracovat někdy i víkendy a naplňuje mě, dlouho jsme podobnou práci hledala. Jsem optimista, vděčná, ze má práci, která mě baví, ale každý den z ni bohuzel poslední týdny odcházím demotivovana… Chápu, ze má kolegyně asi tezke období, ale nedávno začala stresovat i tím, ze nás možná po jejím odchodu vyhodí apod.. Nic takového se samozřejmě nestalo, výsledkem je jen demotivace a poslední dobou se mi zle spí, necítím se vedle ni dobře a bohužel v takto malém týmu snad ani nejde, aby člověk tuhle negativní energii nenasaval. Jsem trochu precitlivela a spustili se mi znovu úzkosti, ráno de dost překonávám, abych přišla do práce s nadšením… hrozne bojuju s myšlenkou, ji to říct, nebo aspoň poprosit o to, ať přede mnou s kolegyni neřeší, kde by mohla najít jinou pozici s ať taky odejde z práce jako ona.. ale nechci dělat zle a vyvolávat v ni nějaké blbě pocity, už tak se na mě tváři dost zvláštně a i dost nepříjemne mi třeba odsekne, když ji večer pozdravim při odchodu. Dost mě to mrzí, ale zase je to jen práce, a člověk by asi neměl tahat pocity do práce. Otázka zní - nechat si ty pocity pro sebe, počkat až odejde nebo tohle nějak šetrně říct? Už to představám davat.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

@okurka - moje nadřízená, která koncem měsíce odchází
Nic bych jí neříkala, nikdy nevíte, kde byste se jednou mohly potkat. Do konce měsíce je devět pracovních dnů - to dáte.

olinl
hodnocení

0x

Můžeš té tvé kolegini dokola říkat: Ono to nějak dopadne, případně skončíme v lepší práci a za větší plat.. Pokud se podíváš na portál MPSV, práce je dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]