Nejste přihlášen/a.
Buď na Vás začal opravdu žárlit a nebo někdy se takto chovají partneři když sami podvádějí a ,,hraním si na žárlivce,,chtějí odvést pozornost od svých vlastních ,,záletů,,.
Tomu člověku chybí sebevědomí, je zakomplexovaný a jistotu nahradil arogancí a žárleném. Nevěří si, nevěří, že právě jeho můžete milovat bez podvádění. Má to v hlavě tak pevně zakotveno, že bude žárlit, ikdyž budete doma, třeba v sádře. Zažila jsem to! Přesně jak píšete. Marně jsem se bránila a dokazovala a pak už mě to uráželo, protože nejsem žádná . . . . A víte jak to dopadlo? Po několika letech jsem už toho měla dost a přišla jsem domů ráno, bradu odřenou od vousů. Chvíli řval a když jsem řekla, že odcházím, pravil, že mi odpouští a já na to, že odpuštění nechci, nestojím už o ně. Plakal a prosil, a´t ho neopouštím, že už nebude. Ale já už ho nemilovala.
Jednou, až už toho bude hodně, zeptejte se, co vlastně chce, jestli stojí o to, že klidně odejdete. A nebudete se trápit oba.
Jestli máte čisté svědomí, tak mu řekněte, že jedno přísloví říká, že " podle sebe soudím tebe" , tak jak na tom s věrností je on. Jinak se žárlivcem se žije těžko, kdyby se to mělo zhoršovat, sice nejsem pro zbytečné rozchody, ale někdy se aspoň jednomu z partnerů hodně uleví. Sama víte, jestli vám stojí za to podřizovat se a dávat si hrozně pozor, s kým promluvíte, na koho se podíváte.
Žárlivost dokáže udělat ze života peklo, doslova. Takový člověk je svou domněnkou naprosto posedlý, neustále podezřívá, vidí i to, co není pravda a na co nemá žádné důkazy. Se žárlivcem se nedá žít ani se nijak rozumně domluvit.
Seberte se a pryč. Na co ještě čekáte? Ztratila jste zbytečně už 9 let a ty Vám nikdo nevrátí. Opravdu, nic jiného nezbývá. Protože žárlivce nikdo nepředělá. Je to vlastně druh psychické nemoci.
Začít znovu jinde a s jiným. Nezmiňujete se o dětech, pokud jste si za ty roky žádné nepořídili, je to jen dobře. Byly by to chudáci, účastníci vašich hádek. Takovému člověku je pak jedno, kdo je u toho a kdo ho poslouchá. Rychle pryč. Jaga.
Lide se hádaji, moji rodice se cely zivot hadali, je to tak vsude. NEMÁTE pravdu! To, že se Vaši rodiče celý život hádali je sice špatné, ale existují lidé kteří se nehádají !
A jak tu již řada rádců psala-PRYČ z takového vztahu se žárlivcem, nezlepší se to, naopak bude to časem ještě horší! Je Vám jen třicet většinu života máte před sebou, já se například ve třiceti teprve ženil, páč jsem narazil na tu relativně báječnou ženskou-dohadujeme se spolu spíše jen výjímečně ale NIKDY z toho důvodu že bych se třeba bavil s cizí ženou, nebo ona naopak s cizím mužem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.