Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se navázat oční kontakt s klukem, co se mi líbí

Od: viva odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Už nějakou tu dobu se mi líbí jeden kluk...jakože faaakt hodně líbí..a mám pocit, že se mu líbím i já...spolu jsme zatím ani nemluvili, jen se vídáme na chodbách školy a to jen zřídka, jelikož škola je velká. Každopádně se ho snažím vyhledávat. Jenže když už teda na něj narazím a cítím ten jeho pohled na mně, tak ho najednou začnu přehlížet, jakoby tam nebyl, občas se i začnu za někoho nenápadně schovávat a prostě s ním mám problém/strach navázat oční kontakt. *zed*Mrzí mě to a pokaždé si to vyčítám, chtěla bych mu naznačit, že o něj mám zájem. Nevim, proč se tak v těchto chvílích chovám...Máte/měl jste to někdo taky tak? Ani vlastně nevim, co přesně očekávám od této diskuze, každopádně ocením jakoukoliv odpověď/radu...děkuji a přeji hezký den :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dada*
hodnocení

0x

přesně, od této diskuse, neočekávej nic, a za druhé docela blbá otázka, myslím, že ji psal někdo jen tak z plezíru,d

hodnocení

0x

Žádný kontakt! Nic. Když to nedopadne, budeš se stydět a chodit kanálama. Co je v domě, není pro mě. *hej*

frantisekk

Vzkaz pro babkazov: ozvěte se mi na mail sevo zavinac email.cz. Jedná se mi o umývání nádobí,ale do původní otázky se mi nedaří už dostat

Františku, nezlob se, ale nebudu ti psát. Jestli tě něco zajímá, zeptej se vnitřní poštou. Tam to půjde. ;) Hezké odpoledne!

tak
hodnocení

0x

Asi budeš trochu nesmělá, tak tomu ponechej volný průchod. Jestli si tě vyhlédnul, pokukuje po tobě, tak tě někde, třeba mimo školu překvapí, osloví tě a někam pozve.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Vynechala jsi to nejdůležitější = věk. O jakou školu se jedná? ZŠ, SŠ, VŠ? Pokud chodíš na základku či začátek střední, je tvoje chování naprosto přirozené = normální. Myslím, že jsme to tak měly všechny (všichni). S postupným dospíváním se naše chování mění a sebevědomí roste. Neboj se, přijde to samo, ten ostych odezní. Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]