Jak moc je pravdepodobna rakovina prsu v 17 letech?
Od:vydesenaodpovědí:6změna:
Asi pred 3 mesicemi se mi na bradavce objevila takova mala bila boulicka. Myslela jsem, ze to po case zmizi, ale doted ji tam mam. Na internetu o tomto problemu psaly jen kojici zeny, ale jelikoz je mi 17, tak kojici zena logicky nejsem a nevim, jaka pricina by mohla byt v mem pripade. Udajne jednim z priznaku rakoviny prsu je i sucha kuze na prsnich dvorcich, coz mam, jenze ja trpim na suchou kuzi celkove a odjakziva, takze jsem si toho nevsimala, ale ta boulicka me nyni znejistila. Mam tedy zacit panikarit a nebo mi nic nehrozi?
Neřešil bych míru pravděpodobnosti onemocnění. Doporučuju nepanikařit a objednat se na příslušné vyšetření (myslím, že ten obor se nazývá mamologie).
Já jsem měl před nějakou dobou bulku na krku. Měl jsem trošku obavu, zda to není projev rakoviny uzlin. Praktická doktorka mě chtěla poslat hned do nemocnice "pod kudlu", ale domluvil jsme se s ní, že mě napíše žádanku na sonovyšetření. A byla to jen určitá "tuková" bulka.
Sestrenice mela v 16 nebo 17 letech rakovinu prsu. Jeden den sla na vysetreni a treti uz byla po operaci. Pak chemoska a vse s tim spojene...prisla o cely skolni rok.
Ted uz je asi 6 let v pohode.
Tedy. Jaka je pravdepodobnost nevim, vyloucene to ale neni.
Tim nechci strasit a ani rikat, ze rakovinu mate, ale prevence je v pripade nejistoty zcela namiste.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.