Dobrý den, Moc vás prosím, poraďte mi. Jsem gay, je mi 28 a můj přítel (30) se někdy opije a neumí se chovat. Po několikáté mě bezdůvodně zmlátil, vyhazuje mě z našeho společného pronájmu, dělá mi scény. Já už nemůžu, vážně. Několikrát jsem mu vysvětloval, aby se neopíjel, neposlechne a dělá to dál. Pracuje jako podnikatel a já operátor výroby a ještě se starám o naši domácnost. Bývám utaháný a bolí mě záda. A on mě ještě zmlátí. Cítím se jak otrok snažící se v tomhle přežít a aby to bylo mezi námi dobré. Jsem na dně a proto píši sem. Děkuji.
Váš partner je hulvát a vůbec v tom nehraje roli, jestli jste heterosexuální, nebo homosexuální pár. Sbalte si kufry a odejděte, určitě najdete někoho lepšího. Nebojte se odejít, rozchod není konec světa.
Zdravím. Váš partner není váš přítel, ale váš úhlavní nepřítel. ...se někdy opije a neumí se chovat. Po několikáté mě bezdůvodně zmlátil... Když se opije, teprve ukáže, jaký ve skutečnosti je. Když vystřízliví, rozum mu radí, aby se přetvařoval. To není dobrý člověk a nic dobrého vás s ním nečeká. Utíkejte, co nejrychleji a co nejdál. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.