Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat dědictví?

Od: vlk95® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.

Děda ještě neumřel, ale já jsem již od něho dostal dědictví. (celá rodina už viděla závět) O tom, že jsem ho dostal skoro nikdo neví. Jeho manželka to taky neví. je možné po jeho umrtí žádat vyrovnání po jeho manželce, když se to moje dědictví nenajde v jeho domě.( dědictví budu mít já, ale budu tvrdit že jsem nic nedostal a chci to co mi odkázal v závěti)

Je možné dostat odškodné? A od koho? Od jeho manželky?

Na tento malý podvod nikdo nepřijde přotože o dědictví nikdo z rodiny neví. Jinak děda svou manželku nenávidí. každý rok bourá a vzala si hodně půjček, které on platí.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Vlk 95. To mi příjde dost hnusný. Podvody a lhaní fakt nesnáším. Nicméně se domnívám, že pokud se to co vám děda odkázal nenajde (jelikož to máte vy) tak vám žádné odškodné nikdo nedá. Moc hezky mluvíte o babičce, jen aby vám to pak vlastní děti nevrátily.

hodnocení

Jeho manželka je moje nevlastní babička( nikdo z rodiny ji nemá rád.) Před touhle jeho manželkou byl ženatý s mojí pravou babičkou. To je mamka mojí mamky tu mám samozřejmě velmi rád.

Neměla by to zaplatit jeho současná manželka. Kdybych to například neměl a ono se to nenašlo tak ji budu podezřívat, že to pobrala ona. To co jsem dostal je dost draha starožitnost.

doplněno 30.07.10 16:21:

Jinak hnusný to je. Já když se ptám na nějaké věci na poradně tak většinou jen teoretizuji. Například když jsem se ptal na elektřinu...

karina*
hodnocení

0x

vlk95, tak teď už to vědí všichni co chystáte *smich*. Nebo si snad myslíte, že internet je anonymní *haha*? Bóže můj, když už třebas jen teoreticky chystáte podvod , tak se nejdřív naučte základům podvodu. Jinak nikdo vám žádné vyrovnání nedá. Co kdyby váš děda šprýmař závěť změnil a napsal tam, že držitekem věci jste vy a že ji máte odevzadat v rámci dědictví jeho manželce . A vy byste tvrdil, že nic nemáte a ona by na vás chtěla vyrovnání. Hm? Hezký den a dědovi ještě mnoho šťastných let. Karina

hodnocení

0x

mladej,já Ti poradim: rychle dědu zklikviduj,bábu dej do blázince a pak se přidej ke grilovanejm jánošíkům=manýry již jejich máš.Ctěl bych tě mít doma na dvorku,ale jen s bičem v ruce!*zed*

marenka*
hodnocení

0x

A co takhle vlku přemýšlet, když má děda takhle hroznou manželku, kdo se o něj o chudáka postará, až bude úplně starý, nebo nemocný? ;) Když má tak těžký život, vem si ho k sobě i s tou starožitností. Děda bude rád, že má klid a někdo se o něj s láskou stará a ty se nemusíš bát, že ti tu třeba skříň někdo sebere. *nevi*

gorilkajednadvatri
hodnocení

0x

Vy asi nebudete z nejchytřejších, jinak byste věděl, že to, co se získá po smrti, je DĚDICTVÍ, a to, co za života, je DAR. Úplně nejlepší by bylo, aby vám dědeček tu věc nebo peníze regulérně daroval darovací smlouvu, ověřenou notářem, a máte pokoj. Nikdo si na to nemůže dělat nárok.

hodnocení

Zřejmě asi věděl, že když umře tak jeho manželka vybílí barák. Proto mi to dal dříve.

martin22*
hodnocení

0x

Tak lidi, už víte co vás před, a po smrti čeká, je to smutné. *bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]