Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Děda ještě neumřel, ale já jsem již od něho dostal dědictví. (celá rodina už viděla závět) O tom, že jsem ho dostal skoro nikdo neví. Jeho manželka to taky neví. je možné po jeho umrtí žádat vyrovnání po jeho manželce, když se to moje dědictví nenajde v jeho domě.( dědictví budu mít já, ale budu tvrdit že jsem nic nedostal a chci to co mi odkázal v závěti)
Je možné dostat odškodné? A od koho? Od jeho manželky?
Na tento malý podvod nikdo nepřijde přotože o dědictví nikdo z rodiny neví. Jinak děda svou manželku nenávidí. každý rok bourá a vzala si hodně půjček, které on platí.
Vlk 95. To mi příjde dost hnusný. Podvody a lhaní fakt nesnáším. Nicméně se domnívám, že pokud se to co vám děda odkázal nenajde (jelikož to máte vy) tak vám žádné odškodné nikdo nedá. Moc hezky mluvíte o babičce, jen aby vám to pak vlastní děti nevrátily.
Jeho manželka je moje nevlastní babička( nikdo z rodiny ji nemá rád.) Před touhle jeho manželkou byl ženatý s mojí pravou babičkou. To je mamka mojí mamky tu mám samozřejmě velmi rád.
Neměla by to zaplatit jeho současná manželka. Kdybych to například neměl a ono se to nenašlo tak ji budu podezřívat, že to pobrala ona. To co jsem dostal je dost draha starožitnost.
doplněno 30.07.10 16:21:Jinak hnusný to je. Já když se ptám na nějaké věci na poradně tak většinou jen teoretizuji. Například když jsem se ptal na elektřinu...
vlk95, tak teď už to vědí všichni co chystáte . Nebo si snad myslíte, že internet je anonymní
? Bóže můj, když už třebas jen teoreticky chystáte podvod , tak se nejdřív naučte základům podvodu. Jinak nikdo vám žádné vyrovnání nedá. Co kdyby váš děda šprýmař závěť změnil a napsal tam, že držitekem věci jste vy a že ji máte odevzadat v rámci dědictví jeho manželce . A vy byste tvrdil, že nic nemáte a ona by na vás chtěla vyrovnání. Hm? Hezký den a dědovi ještě mnoho šťastných let. Karina
A co takhle vlku přemýšlet, když má děda takhle hroznou manželku, kdo se o něj o chudáka postará, až bude úplně starý, nebo nemocný? Když má tak těžký život, vem si ho k sobě i s tou starožitností. Děda bude rád, že má klid a někdo se o něj s láskou stará a ty se nemusíš bát, že ti tu třeba skříň někdo sebere.
Vy asi nebudete z nejchytřejších, jinak byste věděl, že to, co se získá po smrti, je DĚDICTVÍ, a to, co za života, je DAR. Úplně nejlepší by bylo, aby vám dědeček tu věc nebo peníze regulérně daroval darovací smlouvu, ověřenou notářem, a máte pokoj. Nikdo si na to nemůže dělat nárok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.