Vzal jsem si číslo na holku co se mi líbila. Prohodili jsme par slov a byla v pohodě. Řekl jsem, ze ji zavolám a řekla mi, ze neví jestli to bude zvedat. Za 2 dny jsem ji zavolal a nebrala to. Chápu, že holky kolem 20 asi spis preferuji textový zprávy a někdo ani cizi čísla nebere. Tak jsem ji za 4 hodiny napsal sms, ze jsem to teda já a ze bychom mohli zajít na kafe v pátek odpoledne. Napsala mi o 12 hodin později že děkuje ale musí mě odmítnout. Jako proč? Chápu, že mohla ztratit zájem nebo si to rozmyslela. Ale nechápu, co se v ženské dokáže přepnout, když se z oči do oči bavíme úplně v pohodě, číslo mi dala bez nějakého přemlouvání. Naopak jsme se střetli pohledem a usmala se, to byl impulz ji oslovit a nakonec mi dá košem.
Ona se nepřepla. Ona už věděla, že se neozve, už tehdy, jak jste se střetli pohledem. Pro vás to znamenalo naději, radost, těšení se na setkání. Ale u ní to znamenalo jenom to, že poznala zájem u dalšího kluka - prostě se libim, to je super pocit. Ale to je z její strany vše. Takový zájem je dobry pro její sebevědomí, i když ho ona, ten zájem neopětuje. Jinak je to vlastně od ní jenom taková nefér hra s vámi.
Třeba o ni mělo zájem víc chlapců. A Vás si nechávala jako "zadní vrátka", kdyby jí to jinde nevyšlo. Prostě v nouzi dobrej.
Měl byste mít trochu sebevědomí. Když Vám dívka řekne, že neví, jestli to bude zvedat, řekněte jí "PROMIŇ, ALE JÁ VLASTNĚ ANI NEVÍM, JESTLI TI BUDU VOLAT." A jít pryč. Ony si některé rády hrají s muži jako s míčky a tak to chtělo kapánek ji zchladit. Příště už budete vědět.
Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Uvidíte, že časem najdete takovou, která ten telefon zvedne ráda. Jaga.
Kamaráde gg, takový už je holt život ... a jiný už nebude. S podobnou situací (nejen ve styku s dámami) se určitě setkáš mnohokrát, nic se s tím, nedá dělat. Nešlo přece o žádný závazný slib, lidé běžně a bez uzardění porušují závazné sliby, dohody a smlouvy. Tak to ber s nadhledem, nakonec se dočkáš solidního kontaktu a komunikace. Ostatně já si vůbec (coby stařík) nedovedu představit, že bych napoprve "si vzal číslo na holku". Bývalo to všechno zdlouhavější, namáhavé a romantické a i když to nepřešlo do trvalého vztahu, zůstaly z toho aspoň celoživotní vzpomínky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.