Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám mu psát?

Od: zita odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, stýkám se s mužem, jsme spíše kamarádi. Nic jsme spolu neměli, ale cítíme k sobě cosi. On bohužel má přítelkyni, se kterou jel na dovolenou. Nechci jim rozhazovat vztah, ale něco mě k němu táhne. Z jeho strany je to stejné, ale držíme si odstup.
Jenže jak jel na tu dovolenou a my jsme bez kontaktu, tak mi začíná chybět a ráda bych mu napsala, jestli si tu dovolenou užívá a alespoň projevila zájem. Na druhou stranu nechci psát, když bude teoreticky s ní, aby to nezpůsobilo něco zlého.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Dobrý den. Je zadaný, tak to respektujte a nekontaktujte ho. Držte si ten odstup. On Vám také nepíše a užívá si dovolenou se svojí partnerkou..

idanova*
hodnocení

7x

Zdravím. Obávám se, že celé vaše chování způsobuje cosi zlého. Co si slibujete od zadaného chlapa? Že vás bude mít jako kamarádku s výhodami? A až to odhalí jeho přítelkyně a rozejde se s ním, že pak vedle vás = nové "regulérní" přítelkyně, bude mít zas další 1 nebo několik kamarádek s výhodami? Přijde vám to v pořádku? Ida

andyy
hodnocení

7x

Dobrý den, a to vám jako není blbé stýkat se s mužem který někoho má? Já měla přítele a přesně takováhle kamarádka nám kazila vztah. Já měla nervy v kýblu. Přítel mi oznámil že by s ní nikdy vztah nechtěl, že takovou holku by chtěl max do postele. A víte jak to dopadlo? Zjistila jsem že u něj jednou přespala. Přítel mi sice tvrdil že spolu nic neměli ale jak mu to mám věřit po tom co mi řekl?

Já bych tohle nikdy nikomu neudělala takhle vědomě narušovat vztah, vypisovat mu, vídat se s ním. Proč to lidi sakra dělají? Když někoho má dejte od něj ruce pryč. Chudák jeho přítelkyně fakt. To se vůbec nestydíte?

hodnocení

4x

@zita - ráda bych mu napsala, jestli si tu dovolenou užívá a alespoň projevila zájem
Jestli takto "projevíte zájem", je možné, že po vaší zprávě si okamžitě užívat přestane *smich*. Kdybyste mu taky chyběla, ozval by se sám.

ltz
hodnocení

3x
Neměla by jste se mezi ně motat. Takže nepsat. Tím by jste jedině ublížila té jeho přitelkyni. On si dovolenou určitě užívá, to se ani nemusíte ptát.

hodnocení

2x

Pokud jste aspoň trochu příjemná, hezká a chytrá žena, jistě pro Vás nebude problém seznámit se s nějakým mužem sama, bez toho, abyste někomu kazila vztah. Pokud nejste, musíte holt lézt do vztahů ostatním.

Jak by se Vám líbilo, kdybyste měla svého partnera a nějaká jiná mu psala, jak se na té dovolené má apod.? Určitě byste mu /jim oběma/ pobyt zkazila. Jediné, co je ve Vaší otázce opravdu rozumné, je věta: NECHCI JIM ROZHAZOVAT VZTAH.

Tak se toho držte a nedělejte to. Jednou to můžete poznat na vlastní kůži a pochopíte, že to není nic příjemného, pěkného ani slušného. Jaga.

Ty ženské jsou někdy potvory, viďte? ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]