Dobrý den, nemá někdo aktuální zkušenosti s nějakou polskou předplacenou kartou? Čeká mě pobyt v Polsku a nevím jak moc dlouho mi vystačí data z roamingu, tak bych měl snahu využít nějakou jejich sim pokud mají nějaké zajímavé nabídky. Máte s tím nějakou zkušenost? Díky
Jen pozor na to, že prodej předplacenek v Polsku už naní tak volný, jako u nás a při prodeji chtějí doklad totožnosti. Dokonce mám pocit, že jim nestačila občanka a chtěli pas, ale tímto už si nejsem jistý.
Předplacenky v Polsku volně jako u nás, jen pro některé musíte vypsat svá data a doložit občankou. To vše na počkání...i v prodejnách potravin, např. Biedrunka. Do Polska jedete jen s OP. Předplacenku koupíte téměř v každé trafice nebo na benzince a je tam výběr. A cena dat? Neporovnatelná s naší banánovou republikou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.