Nejste přihlášen/a.
Do Prahy taky jedete s pasem? (Pro Pražáky varianta: do Zlína).
Jak Praha tak i Chorvatsko jsou v EU a tím pádem stačí OP. On pas je v Evropě zapotřebí pouze Velká Británie / Turecko / Ukrajina / Rusko / Bělorusko a asi Azerbajdžán a Arménie.
Chorvatsko uznává občanky / osobní doklady/ členů schengenu. Při letecké dopravě se ti ale může stát že letadlo nouzově přistane v některém z okolních států které tyhle doklady neuznávají a pak budeš místo dovolené trčet někde v tranzitu protože tě nepustí z letiště, zatím co lidi s pasem odvezou náhradní autobusy do Chorvatska .
Záleží jen na míře předposr@nosti, jestli to budeš řešit, nebo spoléhat na to, že se to nestane.
Omlouvám se, že jsem vás vytočila. Vytočila jsem tedy taky letiště Praha a bylo mi řečeno, že nejsou kompetentní podávat informace o cestovních dokladech.
Větší bordel jsem nezažila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.