Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde vytisknout fotky?

Od: maylin* odpovědí: 5 změna:
Kde levne vytisknout fotky? Byla jsem v dmku, ale 8,- za fotku mi prijde docela dost. Daji se i online? Kolik stoji fotky a kolik postovne?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaso
hodnocení

2x
Za 200Kč se podívám na web DM,zjistím to a napíšu vám to tady? Domluveno?
maylin*
hodnocení

Myslela jsem jako jine obchody nebo e-shopy

hodnocení

1x

Pokud chcete tisknout nějaký roční výběr, můžete využít mnoho a mnoho nabídek na webech - porovnává to třeba "slevomat" - který nabízí pravidelně akční balíčky od různých firem.

Já si pořídil kdysi dávno balík fotopapírů za slušnou výprodejovou cenu a používám tiskárnu epson tank - fotky se mi zdají lepší než z těch webů - hezčí barva. Jen ještě nemám ověřeno, jestli to vydrží po 2 a více letech stále tak pěkné.

hodnocení

1x
Nechával jsem si je kdysi dělat tady, s kvalitou jsem spokojený.
cewe.cz/...
Mají u nahrávání fotek i editor, kde můžete fotky upravit, nechat si je automaticky "přikrášlit"a nastavit, jak budou oříznuté nebo zmenšené, pokud nesedí poměr stran.

lobo*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]