Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodafon - zrušení zasílání osobních zpráv

Od: magdon® odpovědí: 4 změna:

Měl jsem internet a pevnou linku telefonu přes kabel UPC. Nic jiného. Vše bylo O.K. Od doby, kdy to převzal Vodafon, mně od nich neustále na mobil (u zcela jiného operátora) chodí zbytečné nevyžádané "osobní zprávy", které mě nezajímají (například: "...děkujeme Vám, že jste zaplatil za minulý měsíc" *zed* ). Jak tomu zabránit? Zablokovat všechny zprávy od Vodafonu nechci, kdyby mi třeba náhodou chtěli sdělit něco důležitého. Předpokládám, že by to někde na jejich stránkách mělo jít, ale zatím jsem tu možnostr nenašel.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tebi
hodnocení

0x
Jedině operátor toto může napravit.Pro mne je důležité, aby mi napsali, že mám zaplaceno.

petrm
hodnocení

0x

O tomto problému už bylo několik diskusí na foru UPC, nyní techforum.cz/... .

Vždy to skončilo tím, že to vypnout nejde. Taky mě to štve, platím přes SIPO stále stejnou částku.

hodnocení

0x
Pro zajímavost, kam ty zprávy chodí?(jakým kanálem)
petrm
15.06.22 13:54

Sms

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]