Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kandidát do komunálních voleb

Od: alena5 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den ,chtěla bych se vás zeptat na názor.
Jelikož se blíží komunální volby, tak i u nás v obci dáváme dohromady kandidátku. Mám možnost na listinu zapsat celkem známého člověka v obci. Starší pán ,který trénuje sportovní mládež, bývalý lékař. Pozitivně vnímán mezi lidmi.
Bohužel se ale před pár lety dostal do úpadku. Pravidelně však splácí a chce to dát vše dohromady ,aktuálně mu zbývá posledních 6 měsíců do ukončení oddlužení. Jak by jste na takového člověka prohlíželi vy? Pán je ochotný na pomoci ,ale není si jistý z morálního hlediska jestli by to bylo správné. Víte jaký dokážou být lidi… Já osobně s tím problém nemám. Veřejnost muže mít , ale reakci opačnou a byla bych nerada aby ho někdo pomlouval a špinil.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, stejný problém bude mít v obci určitě mnoho voličů, tak to vadit nebude - ať hodí kamenem, kdo ještě neměl exekuci. Když to nebude voličům tajit, tak s tím kandidovat muže. Zdravím!
lukasvw
hodnocení

Dobrý den,
Přidám svůj pohled na věc z trochu jiné zkušenosti.
Mám elektro firmu a v ní, jako zaměstnance muže ,možná ještě kluka (25). Také má oddluzeni ,ale lepší a šikovnejsiho zaměstnance jsem snad ve firmě ještě neměl. Měl jsem za to , že nebude mít motivaci díky srážkám pracovat. Spousta zaměstnavatelů ho častokrát diskriminovala a nechtěla zaměstnat kvůli insolvenci. Přiznám ,že já byl nejdřív taky rozpačitý, ale ten kluk mě vyvedl z omylu a naučil mě jednu důležitou věc ,nesoudit lidi podle nějakých stereotypnich tabu témat ,jako je třeba to oddluzeni.
Když si vzpomenu co všechno já v mladí vyvedl…

lukasvw - Nějak mi uniká, proč si sám (sama) odpovídáte. Jste "alena", nebo "lukasvw"?

Takhle mám pochybnosti, že dotaz myslíte vážně *zmateny*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]