Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si stěžovat na učitelku ale nevím kterou

Od: monikageh odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, už několikrát se mi stalo že jsem viděla jít děti s dvěmi učitelkami a normálně si šly po silnici a vůbec je nezajímalo že kolem jezdí auta a že kousek od tam je chodník. Nebo jsem viděla že učitelka nahnala děti do silnice, zrovna jsem jela na kole a ubrzdila jsem to na poslední chvíli a auto za mnou naštěstí taky, i když to bylo pro mě dost riskantní, to zrovna učitelka do silnice nešla aby se jí něco nestalo. Nedávno šly děti po cyklostezce vedle funkčního chodníku a učitelka nadávala že jsem jela na kole i když jsem kus před nimi zastavila a pak šly po silnici po přejezdu pro kola ne po přechodě pro chodce, a nevím jestli už nešli na červenou protože tam bývá zelená chvíli a pak dlouho nic. Pak člověk čte články o tom jak na silnici umírají lidé a každý řekne že je zabil zlý řidič, navíc nás od školky učili chodit po ulici, jít po chodníku, přecházet po přechodě, několikrát se rozhlidnout, když je semafor tak jedině na zelenou. Proč je to dnes neučí? A kde to nahlásit aby to někdo začal hlídat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

5x
Od dětí zjistěte o jakou školu se jedná a o přestupku informujte ředitele školy . Doložte foto.

liska5
hodnocení

4x

Jo, najdou se občas takové. To jí řekněte rovnou na místě a hodně nahlas! A jakým je vzorem dětem, když sama nedodržuje pravidla nebo je ani nezná.

Jinak to sdělte mailem vedení školy, případně kopii měšťákům, že jste byla víckrát svědkem nesprávného a nebezpečného pohybu žáků po silnici v doprovodu učitelky a že by zřejmě ona i děti potřebovali poučení. A že to píšete pro jistotu na obě školy v okolí, neboť nevíte, ze které školy skupina byla. Jde mi o bezpečnost dětí i nás řidičů. Děkuji za pochopení a podpis.

hodnocení

2x

Nedaleko od nás je škola a školka, rodiče vozí většinou děti autem a vždycky mě fascinuje, že kolikrát bez rozhlédnutí otevřou dětem dveře směrem do silnice a ještě je popohánějí, aby spěchaly. Ale i řidiči, kteří tudy projíždějí, přestože je tady 30 a značka upozorňující na děti, tak projíždějí většinou mnohem větší rychlostí, pěší to odhadují i na 70 km/hod. Prý to nemá řešení, ale spíš někdo nechce. Jinak,pokud chodí děti na vycházky,některá učitelka pozdraví a děti taky,opravdu se jim věnuje, vypravuje jim, některá jde ale jako pávice, nos nahoru a nikoho, ani dětí, si nevšímá. Tu je ale potřeba upozornit, jde především o bezpečnost dětí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]