Ahoj, mám tu takovou jednu prosbu na Vás, zda by někdo neporadil.. Vím, že ohledně zdravotních problémů není plně stoprocentní rada bez nějakých přímých potvrzení lékařem, ale chci něco vědět. Kamarádka má už delší dobu stavy, kdy se ji udělá špatně snad z každého jídla, co sní a zvrací a bolí ji břicho.. Do toho se i dostavují migrény nebo krvácení z nosu či vykašlávání krve.. nevím si nějak rady a čekáme, až lékaři zjisti vysledky (byla nedávno na vysetreni), ovšem nevim jak to je a bojím se.. proto se zeptám, zda někdo by neměl nápad, co by to mohlo být a proč je zrovna bolest hlavy a tyto stavy spojeny zrovna se žaludkem? Děkuji za radu či nějakou odpověď a uvidíme, jak to dopadne .
Dobrý den, určitě bych počkala na výsledky. Já Vaši kamarádku neznám a bez vyšetření jsem krátká na diagnózu. Takže věřte jim a určitě doporuči vhodnou léčbu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.