Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SILVESTROVSKÉ LÉČEBNÉ POBYTY 2010

Od: milancukrar® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, milé kolegyně a kolegové. Chystám se na silvestrovsý pobyt v lázních. Ale bohužel nevím kde. Máte někdo tip z vlastní zkušenosti?

Díky.

doplněno 30.07.10 11:19:

Děkuji za emaily telefony a ještě tedy doplňuji:

Nesmí tam být jen vegetariánská strava, může být klidně jen MASO.

další důležité, léčení pohybové, páč ledviny močák a vaječníky mě netrápí. :)

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

tři roky zpět jsme byli v Jeseníkách lázně Karlova studánka, pětidenní pobyt včetně Silvestra cca 8000 na osobu. Já se flákala v bazénku měla k tomu parafín a masáže(platilo se zvlášť) a manžel lyžoval. Dobrá společnost a dobré jídlo, silvestrovský večer živá hudba-el. varhany, vozembouch. Ale spíš bych to viděla pro nepříliš náročné.

mil®

Taky jsem pro Karlovu studánku. Jezdím tam sice v létě ale ty lidi jsou fakt dobří a procedůry perfektní. Vycházky nevyjímaje.

jabraka*
hodnocení

0x

Milane,každý rok jezdím do Mariánek v létě.I v zimě si myslím,že je to paráda.Ve velkém městě,přitom v horách a dokonce i lyžování na tamní sjezdovce je príma.Mohu jen doporučit.Od lékařky doma lze dostat i lázeňské procedury.

JABRAKA

seznamka-harmonie.cz/...

pepane*

;)Milane, zapomněl jsi napsat podmínku. Polopenze =dostatek řízků":D

jindrac*
hodnocení

0x

Dobrý den, já loňský Silvestr (27. 12. - 2. 1.) trávila v lázních Jáchymov. Užívala jsem si procedury a manžel jezdil lyžovat. Spokojenost oboustranná s jídlem, ubytováním i s programem. J.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]