Nejste přihlášen/a.
Jendo, dolézáte, škemráte, nebuďte taková sračka. I když jste na stejém pracovišti, snažte se jí co nejvíce vyhýbat, ať ji radši vůbec nepotkáváte ani nevidíte. Samozřejmě, že když jí ukazujete jak se trápíte, tak se vám vysmívá a směje se vám. Aspoň vidíte, za co stojí a že nemá žádnou hodnotu. Vezměte to, že je konec. Ale jestli se tím chcete do nekonečna trápit, tak si tedy sám sebe takhle nesmyslně vychutnejte. Doporučuji navštívit psychologa, taková konzultace by vám určitě pomohla. Hlavně, vzmužte se! Jste snad aspoň trochu chlap a ne žádná stačka! Tak ať se vám daří! A...chce to úsměv a ne slzy za takovou!
Takovou nepros, neponižuj se! To jí dělá dobře a z toho ona roste. Prostě Tebou pohrdá a dělá to schválně. Buď rád, že s takovou primitivní hysterkou už nejsi! Taková potřebuje seřvat na tři doby a poslat do háje!
Děkuji za podporujici komentar,je to sice těžké,jelikož rozum by to chtel,to máte pravdu,opravdu ji to dela dobře,jak kdyby rostla,kdyz se o mě opře,snažím se připomínat si ty špatné vlastnosti,dobu kdy to bylo,že jich bylo dost,od napadání,psych.nátlaku,křiku v soukromi,docela dost lidí mi vykláda že můžu byt jen rad,tak jak ríkáte Vy,i moji rodiče,příbuzní!Moc bych chtěl to dokázatt,provest tu poslední větu,uplně na plno.
Dobrý den. Zapracujte na svém sebevědomí. Zbytečně se necháváte ponižovat a psychicky deptat. Naučte se ignorovat ji a být odolnější. Vždyť je trapná! Každý si k Vám dovolí jen tolik, kolik mu dovolíte Vy sám. Tak se nedejte!
Přestaňte ji řešit. Ať si najde jiného "fackovacího panáka" a své mindráky ať si léčí jinde. Vždyť není jediná na světě, lepších děvčat běhá po světě spousta..
To je princip šikany. Ušláplý, bázlivý, co se neumí bránit, přitahuje agresory, aby si do něj bouchli. A čím víc dává najevo, svoji bezbrannost, zjevně trpí, pláče nebo se vzteká, tak agresor přitvrzuje. Oběť agresora zaskočí, když se mu postaví, stiskne mu zápěstí a do ksichtu mu procedí skrz zuby: přestaň, nebo ti jednu vypálim! Ve Tvém případě tohle beze svědků. Jindy zabere, když oběť agresora aspoň sjede, jak učitel žáčka, případně ho veřejně vtipně odpálkuje. Koukej na ni, jako na přírodní úkaz a ne, jako na slečnu, co Tě opustila. Zkritizuj ji, jako by se Tě to osobně netýkalo. Ostatně už nemáš co ztratit, tak vymýšlej. A diplomaticky. Chováš se, jak husa. To není urážka.. Urážka by to byla, kdybys řekl, že je husa.
Hele ten novej jí vyfasoval, takže na něj už došlo Buď rád že ses takový mrchy zbavil, ta za to fakt nestála...
No a co je Vám vlastně do toho? Ať si kecá co chce. Je to jenom větérek ve větvích. Přestaňte se starat, jak žije, co komu říká... staráte se snad takhle o jiné kolegyně? Láska mezi vámi dvěma je pryč a ona je ubohá, že se tak ve Vás vyžívá. A Vy ji v tom ještě podporujete. Pochopte, že jste ji vlastně nikdy neznal, tohle přece není ta dívka, se kterou jste začal kdysi chodit. Jenom se přetvařovala a teď ukazuje svoji pravou tvář.
Moc Vám děkuji,je to jedna z možností odejít,chtěl bych tomu odolat,být neprustřejný,ale přiznávam nejde to!
Nerozumim jejímu chování,dobře našla si jiného,ale pořad se do mě naváží.Je prostě na koní,to chování.Cítím se uplně rozervaný,mám třesavku,jak jsme byli spolu,tak mě psych.rozpoložovala,ale před lidmi to děla takto na mě.
Pardon, ale vyjadřuješ se jako imbecil: když se jí něco zeptám,pr.odsekne mi,co je.. když jsem tam ja,koleg.co všechno stín jejím.. Používá takový umělé hlasyty, ..znám její chování pochody - a to není zdaleka všechno. Normálně se k tomuto nevyjadřuju, ale co je moc, to je moc.
Dobrý den.
Pokud jste se s dívkou rozešel a jste s tím již smířený, tak to neřešte. Pokud spolu pracujete, tak bych se snažila změnit oddělení nebo zaměstnání abych s ní nebyla v kontaktu. Pokud zůstanete, musíte přitvrdit. Nevšímat si ji a jednat tvrději. Jinak to nejde.
Přece se tím nebudete denně trápit a přemýšlet o tom, jak nyní žije se svým novým přítelem. Dělá Vám naschvály, možná, že se ještě sama s Vašim rozchodemn nesmířila. Nebo Vás má jen na to ponižování. Ať si na to deptání najde někoho jiného. Nemusíte to být zrovna Vy. Život není o trápení, ale o pohodě. Každý rozchod bolí. Musíte vše překonat, promyslet a jednat. Jinak se v tom budete utápět oba. Neprosit.
Držím palce. Ať se vše zlepší.
Zdravím.
netrapte se, konečně jste se jí zbavil! cítíte to štěstí , že už tato...osoba k vám nepatří...ted už tu parádu s ní zažívá nákej jinej , a jestli to zvládnete, řekněte jí...Já ti tolik přeju že jsi konečně štastná ,... a já mám klid (usmívejte se při tom),
Toho novýho do toho nepleť. Ani si s ním nešpiň ruce. Ať si ji hoch užije. Časem s ní bude mít taky problémy. Ona Ti za to nestojí, abys o ni bojoval. Odstřihni se od nich a vykroč vstříc nové etapě a novým šancím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.