Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozchod

Od: janekk odpovědí: 29 změna:
Dobrý den.Jelikož už tu mám příspěvek, Jak překonat rozchod, bývalá part.už má nového!
Nastala jiná situace, jelikož jsme se rozešli,já se dostal do toho trápení znovu.Musíme spolu spolupracovat,v práci kde jsme se viděli opět a znovu.
Je na mě nepříjemná, arogantní, nadřazená,vysmívá se mi, když se jí něco zeptám,pr.odsekne mi,co je,co chceš.Předemnou mluví jak se má dobře,jak ji je fajn, když jsem tam ja,koleg.co všechno stín jejím novým dělali,jde kolem mě a zpívá si,i když vím že to nemá rada, když jsem si zpíval já nadavala.Používá takový umělé hlasyty, až nepříjemný smích,něco jako pcha.Zase se v tom topim,v těch sračkach,tak nějak cítím že je to schválně, úmyslně vedené,proti mě.Poradte jak to překonat, jít zase dál.Myslel jsem si že už to mám za sebou.Děkuji za odpověďi.Jak jsme rozcházeli prosil jsem ji aby na mě nebyla takova,znám její chování pochody! Že to musím vstřebat,i když se uvidíme Jan

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

7x
Prosím , buďte trochu chlap. Takovou bábovku nikdo chtít nebude a z vás bude starý mládenec. Vy máte být oporou a ne ufňukánek.

hodnocení

5x

Jendo, dolézáte, škemráte, nebuďte taková sračka. I když jste na stejém pracovišti, snažte se jí co nejvíce vyhýbat, ať ji radši vůbec nepotkáváte ani nevidíte. Samozřejmě, že když jí ukazujete jak se trápíte, tak se vám vysmívá a směje se vám. Aspoň vidíte, za co stojí a že nemá žádnou hodnotu. Vezměte to, že je konec. Ale jestli se tím chcete do nekonečna trápit, tak si tedy sám sebe takhle nesmyslně vychutnejte. Doporučuji navštívit psychologa, taková konzultace by vám určitě pomohla. Hlavně, vzmužte se! Jste snad aspoň trochu chlap a ne žádná stačka! Tak ať se vám daří! A...chce to úsměv a ne slzy za takovou!

liska5
hodnocení

3x

Takovou nepros, neponižuj se! To jí dělá dobře a z toho ona roste. Prostě Tebou pohrdá a dělá to schválně. Buď rád, že s takovou primitivní hysterkou už nejsi! Taková potřebuje seřvat na tři doby a poslat do háje!

janekk
hodnocení

Děkuji za podporujici komentar,je to sice těžké,jelikož rozum by to chtel,to máte pravdu,opravdu ji to dela dobře,jak kdyby rostla,kdyz se o mě opře,snažím se připomínat si ty špatné vlastnosti,dobu kdy to bylo,že jich bylo dost,od napadání,psych.nátlaku,křiku v soukromi,docela dost lidí mi vykláda že můžu byt jen rad,tak jak ríkáte Vy,i moji rodiče,příbuzní!Moc bych chtěl to dokázatt,provest tu poslední větu,uplně na plno.

hodnocení

2x

Dobrý den. Zapracujte na svém sebevědomí. Zbytečně se necháváte ponižovat a psychicky deptat. Naučte se ignorovat ji a být odolnější. Vždyť je trapná! Každý si k Vám dovolí jen tolik, kolik mu dovolíte Vy sám. Tak se nedejte!

doplněno 13.06.22 21:26:

Přestaňte ji řešit. Ať si najde jiného "fackovacího panáka" a své mindráky ať si léčí jinde. Vždyť není jediná na světě, lepších děvčat běhá po světě spousta..

janekk
hodnocení

Děkuji Vám za odpověď,jak mám zapracovat na sebevědomí když mi ho pořád srazí na kolena!Deptá me,daří se jí to! Netuším proc je takova zla na me! Snažím se nedat,ale ona je velmi dobrá manipulátora,jde jí to!
liska5

To je princip šikany. Ušláplý, bázlivý, co se neumí bránit, přitahuje agresory, aby si do něj bouchli. A čím víc dává najevo, svoji bezbrannost, zjevně trpí, pláče nebo se vzteká, tak agresor přitvrzuje. Oběť agresora zaskočí, když se mu postaví, stiskne mu zápěstí a do ksichtu mu procedí skrz zuby: přestaň, nebo ti jednu vypálim! Ve Tvém případě tohle beze svědků. Jindy zabere, když oběť agresora aspoň sjede, jak učitel žáčka, případně ho veřejně vtipně odpálkuje. Koukej na ni, jako na přírodní úkaz a ne, jako na slečnu, co Tě opustila. Zkritizuj ji, jako by se Tě to osobně netýkalo. Ostatně už nemáš co ztratit, tak vymýšlej. A diplomaticky. Chováš se, jak husa. To není urážka.. Urážka by to byla, kdybys řekl, že je husa.

janekk
hodnocení

Děkuji za odpověď, už jsem se jí dneska postavil,jak píšu o řádek níže,ale někdy má pořád na vrch, mám i obavu aby se ten její nový nezačal srat do toho.Kdyby nah.doslo na pěsti,nenechám se
asd1

Hele ten novej jí vyfasoval, takže na něj už došlo *smich* Buď rád že ses takový mrchy zbavil, ta za to fakt nestála...

janekk
hodnocení

Opravdu díky za podporu, jenomže jak ji známe nenechá na mě nit suchou,Vim co mluvila o svém bývalém, úplně se paradi že má nového přeji jí to,ale neroz.tomu chování

No a co je Vám vlastně do toho? Ať si kecá co chce. Je to jenom větérek ve větvích. Přestaňte se starat, jak žije, co komu říká... staráte se snad takhle o jiné kolegyně? Láska mezi vámi dvěma je pryč a ona je ubohá, že se tak ve Vás vyžívá. A Vy ji v tom ještě podporujete. Pochopte, že jste ji vlastně nikdy neznal, tohle přece není ta dívka, se kterou jste začal kdysi chodit. Jenom se přetvařovala a teď ukazuje svoji pravou tvář.

ltz
hodnocení

1x
Ona bude chováním asi taková nana, rozum a inteligence nic moc. Vy se asi neumíte bránit, reagovat na ni ostřeji, dokonce s ní musíte ještě spolupracovat. Asi budete mít potíž vyhrabat se z toho, stále ji budete mít na očích, tak pro vás by bylo nejlepší, kdyby jste ze zaměstnání odešel, našel si něco jiného. Tím by ona měla konec s tím rajtovanim po vás.
janekk
hodnocení

Moc Vám děkuji,je to jedna z možností odejít,chtěl bych tomu odolat,být neprustřejný,ale přiznávam nejde to!

Nerozumim jejímu chování,dobře našla si jiného,ale pořad se do mě naváží.Je prostě na koní,to chování.Cítím se uplně rozervaný,mám třesavku,jak jsme byli spolu,tak mě psych.rozpoložovala,ale před lidmi to děla takto na mě.

ltz
To je právě to, takových lidí je více, třeba i mezi kolegy. Někdo to prostě umí, shazovat, zadupat do země, promluvit. Nejvíce člověka stve, že ví, že ten dotyčný je takový jenom omezenec a stejně na něho nemáme. Vždy jako když on má jaksi něco navrch, je to s ním marný boj a hlavně nervy.

desahruza
hodnocení

1x

Pardon, ale vyjadřuješ se jako imbecil: když se jí něco zeptám,pr.odsekne mi,co je.. když jsem tam ja,koleg.co všechno stín jejím.. Používá takový umělé hlasyty, ..znám její chování pochody - a to není zdaleka všechno. Normálně se k tomuto nevyjadřuju, ale co je moc, to je moc.

Ano, psaný projev tazatele je děsný. Jako může být disgrafik atd., ale mohl by aspoň projet svůj příspěvek kontrolou pravopisu.

p23®
hodnocení

1x

Dobrý den.

Pokud jste se s dívkou rozešel a jste s tím již smířený, tak to neřešte. Pokud spolu pracujete, tak bych se snažila změnit oddělení nebo zaměstnání abych s ní nebyla v kontaktu. Pokud zůstanete, musíte přitvrdit. Nevšímat si ji a jednat tvrději. Jinak to nejde.

Přece se tím nebudete denně trápit a přemýšlet o tom, jak nyní žije se svým novým přítelem. Dělá Vám naschvály, možná, že se ještě sama s Vašim rozchodemn nesmířila. Nebo Vás má jen na to ponižování. Ať si na to deptání najde někoho jiného. Nemusíte to být zrovna Vy. Život není o trápení, ale o pohodě. Každý rozchod bolí. Musíte vše překonat, promyslet a jednat. Jinak se v tom budete utápět oba. Neprosit.

Držím palce. Ať se vše zlepší.

Zdravím.

michalverner
hodnocení

0x
Pokud se (jak píšete) "topíte ve výkalech" je na místě od septiku upustit.Dnes se využívá převážně kanalizace a přehrabování se ve výkalech bych přenechal jinému,kterého si vybrala.

motyl*
hodnocení

0x

netrapte se, konečně jste se jí zbavil! cítíte to štěstí :), že už tato...osoba k vám nepatří...ted už tu parádu s ní zažívá nákej jinej , a jestli to zvládnete, řekněte jí...Já ti tolik přeju že jsi konečně štastná ,... a já mám klid (usmívejte se při tom),

janekk
hodnocení

Děkuji Vám za odpověď,moc bych chtěl abych se toho dockal,dokázal jí to říct.Je to pro mě bolestné!
motyl*

máte obavy být sám, víte co to je být sám? to je nemýt žádnýho poděsa na krku. Ovlivnovala každou vaší minutu, taková ženská! Být sám je veliká šance !, na, ,pokud budete chtít, mít novej vztah. Zejtra začíná ůplně novej den...

olinl

motyl, dal bych bod..

janekk
hodnocení

Tak na radu Vás všech,jen co jsme se viděli v práci,tak se zase pustila slovně do mě,tak nějak se to ve mě vzepnulo,říkám ji aby po mě neřvala, že všechno jde říct rozumně, že jsem ji neodpadnul od zadku.Hned se zarazila! Pořád mele jenom o tom sbohem novém frajerovi!

janekk
hodnocení

Ještě jednou Vám všem děkuji za odpověďi,docela dost mi to pomáhá, pojďte mi pomoct, překonat to,postavit se takovému člověku! Prosím,moc.
liska5

Toho novýho do toho nepleť. Ani si s ním nešpiň ruce. Ať si ji hoch užije. Časem s ní bude mít taky problémy. Ona Ti za to nestojí, abys o ni bojoval. Odstřihni se od nich a vykroč vstříc nové etapě a novým šancím.

janekk
hodnocení

Děkuji za odpověď,musím vykročit tím správným směrem za sebe,opravdu jsem si jí dneska užil,na noční, uvažuji že navštívim naše nadřízené,to že pome začla řvát, úplně nehorázně to bych ještě prehledl, slušně jsem se jí zeptal,jakou práci mám dělat dál,tak zase začla štěkat, normálně já ji odpověděl že se můžeme bavit slušně a v pohodě.Na to ona může mluvit jak chce!Já jsem č..ak namyšlený.To mi spadla čelist.Jinak toho druhého do toho netaham,doneslo se mi že je to bývá. uživatel tv.drog, ještě k tomu nitrožilně.Wau,tak to klobouk dolů.Rychle ruce pryč od tama...

Tačí si ji nahrát na mobil, nejlépe několikrát a jít za vedoucím. Takto rychle změní přístup, ideálně i práci a budete mít klid.

hodnocení

0x
Pokud se trápíte a nezvládnete se vidět každý den v práci, tak tu práci změňte! Nebo přesvědčte bývalou, aby ji změnila ona;)

hodnocení

0x

Nečetla jjsem předchozí příspěvek, ale pokud to takhle nedáváš, změŇ práci. Odejdi pryč, vymaž ji ze svého života, protože tě to ničí. Nemůžeš se z toho vyhrabat pokud jsi s ní pořád v kontaktu. Navíc s jejím chováním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]