Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolena a rozchod?

Od: isabel odpovědí: 6 změna:
Zdravim, nekde jsem slysela, ze pokud je rozchod na spadnuti a jede se na dovolenou, tak ta to uspisi.
Je to pravda a stava se to nebo se to jen tak rika?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

Je to pravda. Na dovolené se vztahy často vyhrotí protože lidi jsou spolu zavření v jednom místě a řeší blbosti. Doma si každý dělá co chce, jde kam chce, zaleze si do svého kouta, pracuje, řešení odkládá. Na dovolené ne.

michalverner
Tak to nějak nechápu.Proč někdo udržuje vztah s někým,s kým vlastně nedokáže vydržet pár dní?

max2
hodnocení

1x

Jo a vubec idealni je vzit drahou polovicku "na vodu". K tomu spani v kempu ve stanu.

Pokud se vsemu jen zasmeje, je to v poradku, pokud se vztekne, tak rychle pryc. *smich*

hodnocení

1x

Stalo se mi. S pánem jsem byla skoro 5 let. Cítila jsem, že to není ono a uvažovala o rozchodu nicméně na dovolenou jsme jeli. Když jsme přijeli zpět do Čr, tak jsme jeli každý do svýho bytu. Týden bylo úplně mrtvo, vůbec jsme se nekontaktovali a já se utvrdila v tom, že už s ním být nechci. Asi po 10 dnech se ozval, ale já už mu řekla, že je konec. Snažil se asi ještě 6 týdnů, ale od té doby jsme se už nikdy neviděli.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, pravidlo to není (viz film Dovolená s Andělem). Zdravím!
doplněno 14.06.22 12:22: Manželství pana Ráže a paní Dítětove na dovolené zachránil předák ROH.
nov

V agitačním filmu je možné všechno. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]