Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restaurace Smíchov I.P. Pavlova Vypich Motol

Od: malvinka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,

prosím o radu mám zajistit nějakou příjemnou restauraci k přátelsko - pracovnímu obědu či večeři.

Může být i posezení venku v případě solidního počasí.

Menu může být i klidně něco jako beas-dhaba.cz/...

i běžné klasické. Hlavně slušná kuchyně, ráda bych se pochlapila. :D. Potřebuji udělat dojem a ráda bych abychom neodcházeli, odlehčení o věci osobního charakteru.*stop*. Což se před nedávnem v jedné restauračce stalo kolegyni. Torza osobních věci byly nalezeny na WC...

Klidně mohou v kuchyni vynechat sýry a mléko, když tak nad požadavky uvažuji vzpomínám jak jsem si na dovolené v přímořském letovisku objednala pizzu a šla se převléknout a přátelé zůstali na zahrádce. Po mém návratu se chovali velmi kulatně a spokojeně hamali a upřeně hleděli do svých talířů. To vše né z důvodů zaujetí chodem. Oni se drželi aby se neskáceli smíchy. *haha*. Na mém talířku po selekci všech ingrediencí, které nemohu pozřít z důvodů zdravotních se krčila placka zmatlaná dočervena něco na způsob pizzy uprostřed 1 asi původně mušle a kol 3 olivy. Nejdražší pizza mého života, ale všichni se nesmírně bavili a mají nač vzpomínat. *smich*Nesmírně se bavili i ostatní návštěvníci.

Osoba s kterou mám mít schůzku oplývá smyslem pro humor , ale potřebuji ,,nemanipulativně,,*smich* zapůsobit aby přijala můj návrh na podnik. záměr. Vztahy máme skvělé.

Už vidím ty návrhy hop , ar - ovínit apod. Tak kvalitní víno tato osoba mohe.

Jsou nějaké další nápady?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hella*
hodnocení

0x

Malvinko, hrozně moc doporučuji a fandím restauraci U Krbu, která sice není přímo na IPP, ale o 3 zastávky tramvají dál - přímo na Nuselské radnici v P4 - tj. u nám. bří Synků a zatím každý, kdo ji vyzkoušel, byl maximálně spokojen. Menu klasika, obsluha příjemná a vstřícná, interiér vysloveně krásný, ceny přijatelné a zahrádka ve vnitrobloku absolutně bez chyby. Nenechte se odradit tím, že je to o kousek dál, než jste chtěla, a vyzkoušejte to, s velkou pravděpodobností budete velice spokojeni.

urodinnehokrbu.cz/...

malvinka*
hodnocení

Helenko, omrkla jsem fotečky interier i dobrůtky vypadají mňamózně.

Děkuji za tip.

M

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]