Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou máte zkušenost s policii?

Od: rodic odpovědí: 15 změna:

A tím ani tak nemyslím silniční kontrolu, ale když se něco stalo a vy jste to s policisty museli řešit. Já měl zkušenosti dvě a obě negativní, tak doufám, že už s nimi nebudu muset do budoucna nic řešit. Já jsem jinak vděčen za práci kterou dělají, ale někteří z mého pohledu neumějí jednat s lidmi, byť většina je v pohodě.

doplněno 13.06.22 09:26:

Jinat to nemá být hate na policii, jak jsem psal, já si její práce vážím, akorát by mohli být někteři milejší.

doplněno 13.06.22 10:23:

Ještě doplním, cílem nebylo chlubit se, někoho shazovat, byla to jen prostá otázka, jakou máte zkušenost, jak je časté, že negativní, zjistit jestli mám smůlu já a nebo jde o rozšířenější jev.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Já bych to nekastoval, tady platí pravidlo, že vše je o lidech... Každý máme životní zkušenost ze školy, z pracoviště, z obchodu, od lékaře, z úřadu... Prostě je to o konkrétním člověku či lidech...

petrovic
hodnocení

2x

Já osobně dobrou. Nekteri neumeji jednat s lidmi... vzdyt to je vsude. U me v praci, chlapi naprosto v pohode, pak tu mám borca, 40 roku a je totální mno... mongol. Svou práci neumí, nerozumí tomu. Je tu 15 let. Nedávno přišel klučina, 20 let, za 5 měsíců to pochopil a už dělá lépe, než ten 40ti letý. Ale pak i tu přišli na zkoušku jiní 20, 21 letí, děs, běs, hrůza. Takže všude se najde někdo...

rodic
hodnocení

Díky za odpověď. Já jsem prošel několi zaměstnání a až na jednoho byli všichni v pohodě. S nikým jsem neměl problém. Nejlepší byla poslední věta, hlídejte si syny, my vám ho příště hledat nebudem. Syn 16 let.

rodic
hodnocení

Pokud bude zkušenost od lidí vesměs pozitvní, budu jedině rád. Třeba na ně jenom mám smůlu.

hodnocení

2x

Nejlepší byla poslední věta, hlídejte si syny, my vám ho příště hledat nebudem. Syn 16 let.

To bych Vám asi řekl taky. Dnešní rodiče na výchovu kašlou. Mě a ani sourozence nikdy policie netáhla domů a ani nijak neupozorňovala rodiče. A vy se ještě ptáte, jakou máte zkušenost s policií?

Jinak k dotazu. Asi tak. Jak který policista má nebo nemá vysokou školu. Jednal jsem s jedním ing. prap. a byl naprosto vpohodě. Proti tomu k vůli okradení se mě ptali úplně z cesty místo toho, aby zapli mozek, který asi nebyl.

Otázky typu, co jste dělal na plovárně? (ukradený batoh a ručník) Asi jsem kopal tunel... (předtím věděli, že jsem se šel koupat, ale při sepisování spisu, jako by mozek šel do ... a naprosto absurdní a Vážně myšlené dotazy). A to je prd, když se optali:" Vy jste šel plavat do bazénu?"... jo a přeplaval jsem ho!...načež přeplaval bazén...*alene*

Ne, nevážím si jejich práce. Kamery tam jsou a stejně nikoho nenašli.

doplněno 13.06.22 10:35:

Jak tu padlo. Je to v lidech. Určitý typ práce ovšem kumuluje svojí většinu charakterů lidí.

Dobrých policistů je pomálu a tak je to o štěstí/smůle spíše narazit na někoho, kdo nesedne.

rodic
hodnocení

Na to je jednoduchá odpověď, tak tu práci nedělejte. Co by dělali, seděli v kanceláři a nebo v autě,stejně mají službu Heleďte, poprvé se nevrátil domů, měli jsme o něj strach, nevěděli jsme co se mu mohlo stát, nikdy to neudělal. Jel na kole s tím, že jede na chvilku. Moc nevím co s tím má společného výchova s touto situací, ale budiž. Já se jen slušně zeptal.

Ale jinak dopravní policie vždy slušná. Ať už kontroly či nehoda.

hodnocení

1x

Snad jednou jsem byl rozloben na policistu, při silníční kontrole, když mne přesvědčoval o přestupku. Když jsem mu ocitoval ze zákona příslušnou pasáž, došel do vozidla a vytáhl "knížečku", našel příslušnou pasáž a zjistil, že se mýlil. Omlouvat se nechtěl, že se každý může splést...

Ale všechny ostatní případy, ať v dopravě, svědectví vloupání, výpovědi ohledně nájemníků, vždy v pohodě a slušnosti.

Za mne, nemám proti policii nic závažného.

rodic
hodnocení

Tak to jsem opravdu rád, že máte veskrze pozitivní zkušenost.

knick
hodnocení

0x
Tak já bohužel zkušenosti s policií mám a vůbec ne dobré. Nebyl jsem nikdy trestaný ani v pozici vyšetřovaného. Nebylo to v dopravě a chování bylo ok. Jen způsob práce a hlavně výsledek 0. Ale zase jsem pochopil proč obecně vyšetřování trvá roky a často do ztracena...

hodnocení

0x

Zatím vždy veskrze kladné zkušenosti

hodnocení

0x

Spíše mi vadí, že téměř vše co nahlásíte zůstane neobjasněno.

hodnocení

0x

@rodic - ale někteří z mého pohledu neumějí jednat s lidmi, byť většina je v pohodě
Namísto "policie/policista" si můžete dosadit jakoukoli práci/pozici a váš výrok bude opět platný *smich*

Jestliže dělají to, co mají a chovají se profesionálně, pak je mi fuk, zda jsou "milejší" nebo ne.

Máte pravdu. Nicméně proč existuje tolik vtipů na jejich konto a neexistují vtipy na natěrače nebo truhláře?

Taky na tom něco je. Asi to, že většinou svojí práci dobře neodvádí, pokud je více náročná.

rodic
hodnocení

@jedubabicka Asi mám větší štěstí na to jaké potkávám lidi v pracovním a osobním životě a aby byla rovnováha, tak ...Tím bych to téma nějak pro sebe uzavřel. Každopádně všem děkuji za jejich zkušenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]