Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem objednaný na kanálky dolního zubu stoličky. Cenu mi řekli 13 000 kč. Jakou máte prosím zkušenost vy?
Cena zahrnuje komplet dostavbu zubu + kanálky. Před 4 lety jsem byl taky na stejném zubu, ale v pravo dole a platil jsem asi 7000. Zubař stejný, akorát si udělal vlastní ordinaci. Spolupracují s pojišťovnami.
Díky
Jojo, zubaři a exekutorská mafie, to je honorace, exekutořrská mafie si nechala napsat zákony na míru a zubaři si dovedli prolobovat, že zuby nejsou zdraví a nehradí je plně pojišťovna. Ale určitě dotyčný zubař není nelida a třeba by se sním dalo rozumně domluvit, že byste mu na oplátku dal třeba ledvinu, nebo na něj přepsal svůj byt.
Loni mne zánět zubu, včetně nejlevnější korunky přišel na cca 5000. Letos? Kdo ví...Je to děs no.Ted mám zánět- váček, který nebolí, protože vím, kolik to stojí ,tak tam nejdu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.