Ahojky, vím že je tohle moje věc a musím si ji vyřešit sama, přesto mě zajímají názory z jiných stran.. Takže, je mi 22 let, před dvěma měsíci jsem ukončila svůj první vztah který trval skoro tři roky. Ukončila jsem ho z více důvodů které se za tu dobu nakupily (nezapojoval mě příliš do svého života, většinu času trávil s kamarádama a kamarádkama někde na akcích, mě sebou nezval, koukal po jiných holkách a nebyl si jistý tím jestli jsem pro něj dost dobrá, vztah bral nezávazně přesto že mě nikdy nepodvedl tak mě nechtěl nazývat svojí přítelkyní, neplánoval se mnou budoucnost atd...) přesto že jsem ho milovala tak jsem vztah ukončila, dlouho jsem se tím ale trápila. Měsíc na to jsem potkala fajn kluka se kterým jsem se začla vídat. Vídáme se zhruba měsíc, je mi s ním fajn, rozumíme si, má mě rád, vypadá to že se do mě zamiloval. Chce se mnou trávit hodně času a já ho mám ráda ale cítím že potřebuji být sama ale nechci ho úplně odehnat. Na druhou stranu furt miluju svýho bývalýho přítele, ikdyž vztah s ním byl velmi náročný a často jsem se trápila. Ale prostě jsem k němu cítila lásku a byla mezi náma velká přitažlivost. K tomu novému tohle prostě necítím, mám ho ráda, je mi s ním dobře ale nedovedu si teď ani představit mít s ním sex.. nechci mu ublížit. Teď se mi ozval bývalý přítel s tím žeje mu líto jak to dopadlo a asi by stál o to dát se znovu dohromady. Vůbec teď nevím co dělat, být s člověkem kterýho miluju nadevšechno na světě ale dělá věci který mi ubližujou. Nebo se dál snažit na něj zapomenout a být s člověkem který o mě stojí ale já ho mám stále ráda spíš na kamarádské úrovni. Nikdy bych nevěřila že takovou situaci budu někdy řešit. Teď ale fakt nevín co si počít.
Kdysi dávno jsem dala radu dcerám: Od určitého věku choď a měj sex s tím, o kom si myslíš, že by byl dobrým otcem tvých dětí. A vám tuto radu dávám také.
aly
Bohužel když si srovnám oba dva tak si myslím že oba by mohli být dobří otci. Bývalý přítel sice určitě ne teď, ale myslím si že časem až by trochu vyspěl by byl dobrej táta.
Je to vaše rozhodnutí, jen jsem dala námět k zamyšlení. jen se zeptám: Myslíte si, že jaguár někdy změní skvrny? Proč si myslíte, že "dospěje"? Je to společenská muž, který má příliš rád svět. Myslíte si, že se z něho stane domácí taťka? Fakt?
ženský jebnutý, vždycky vás budou přitahovat víc gauneři kteří vás mají jen na sex a jinak mají svůj život, než slušní muži kteří by s váma strávili celej život a vychovali děti
Evolucne spravne riesenie je zit so slusnakom a deti si nechat spravit od "grazla".
aly
No hrozný prostě. Ale už se stalo, jednou jsem se do něj zamilovala a už se toho nemůžu zbavit. Jinak bych samozřejmě ráda muže, který by se mnou strávil celej život a měl děti ale jak mám poznat kterej to je?
Zdravím. Buďte nějaký čas sama, dokud si v sobě vše nevyřešíte. Váš nový přítel je jen "převozník". Nepřitahuje Vás, nebudete s ním. Jen si s ním krátíte čas. S tím prvním jste se rozešla a sama nejlépe víte proč. Nelepte to znovu, nezmění se.
aly
Nechci ho brát jako převozníka. :/ Kdybychom se potkali trochu později tak věřím že by to vypadalo úplně jinak, není to tak že by mě vyloženě nepřitahoval. Spíš je tom to že je to na mě moc rychlé, moc brzo.. Opravdu škoda že jsem ho nepatkala za pár měsícu, takhle fakt nevím co s tím. Ale jinak máte pravdu no.
Měla jste hodně důvodů se s přítelem rozejít. Proto jste se s ním také rozesla. Když se k němu vrátite, bude si užívat zábavu s kamarady bez vás. Vy budete zase spíše ta na druhé koleji, ani s vámi neplanoval budoucnost. Láska musí být oboustranná, přitažlivost nestačí. Zbytečně by jste s ním ztrácela roky. Nejlepší by bylo kdyby jste si počkala na jiného. Jinak ten nový vztah jste asi navázala moc brzy, proto máte asi ty pocity.
aly
Napsal jste to přesně. Ale je mi prostě z toho hrozně. Přesně tak jsem se cítila když někam jel, jako bych byla na druhé koleji. Ale právě kvůli tomu že jsme měli i mnoho hezkého a po celý vztah, skoro tři roky, z něj vůbec nevyprchala láska a přitažlivost. Proto mi toho vztahu je tak líto, protože se pořád máme rádi
Radím, abyste to nedělala, budete s ním nešťastná a až budete mít děti, bude to ještě složitější.
aly
Děti v nejbližších pěti letech neplánuji, on zatím taky ne, oba studujeme. A kdybychom spolu vydrželi a za těch pár let ty děti měli, tak doufám že by se to změnilo, že by do té doby snad vyspěl.. ale to nemohu vědět.
Jestli budeš chtít mít děti, tak si najdi partnera pro rodinu. Přechozený vztah pro zábavu ani kamarádství bez vztahu se nehodí. Jestli děti nechceš, tak je úplně jedno, s kým budeš trávit volný čas.
aly
Teď momentálně děti nechci, studuji. Ale v budoucnu určitě chci rodinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.