Nejste přihlášen/a.
Je to spíše do psychologické poradny, ale přesto vložím dotaz: co asi vede někoho ( muže 40+) k tomu, že dá přednost před člověkem/kontaktem raději živému domácímu mazlíčku? Svůj cit a lásku... znáte ve svém okolí někoho takového? Díky za postřehy... hezký den
Zdravím. Já bych to nestavěla do protikladu. Proč říkáte - raději mazlíčky než lidi? Všude jsou jedinci, kteří jsou "odchylní" od většiny. Ale nelze to přeci zobecňovat. Myslím, že většina lidí má rádo lidi, ale i zvířata. Já (a podle sebe soudím tebe), to tak mám. Mám hodně ráda lidi, samozřejmě nejraději ty z rodiny, přátele a známé, ale mám ráda i zvířata. A ze zvířat zas nejvíc ty, co jsou mi nejblíž = psy (psovité šelmy) a kočky, papoušky, rybičky, ale mám ráda i slepice, z dob 1. řídy ZŠ, kdy slepice Tonča ráno doprovázela mou spolužačku a kamarádku až před školu, a v poledne po škole zas na ni čekala před školou a šly spolu domů. Není to lidi nebo zvířata, je to lidi i zvířata. Netřeba z těch, kdo milují i zvířata, dělat psychické mrzáky. Psychicky "nevyrovnaný" je dle mně právě ten, kdo si myslí, že nelze mít rád obojí. Ida
Co je na tom divného? Každý jsme nějaký jiný, divný. Někdo má 50 kabelek, někdo 50 průtů a navijáků, někdo 10 aut, někdo 20 dětí, jiný 20 psů, někdo plný harém žen, jiný čelenku z pér mrtvých ptáků. Ať si mají, je to jejich volba, jejich zodpovědnost a nám do toho nic není, pokud to neubližuje.
@soles47 - co asi vede někoho ( muže 40+) k tomu, že dá přednost před člověkem/kontaktem raději živému domácímu mazlíčku?
Možná to jinak nedovede. "Koupit psa je jediný způsob,jak získat za peníze lásku." George Bernard Shaw
Pro @pb - To, že vám předškolní dítky připadají "malé a roztomilé" ještě neznamená, že je tak vnímají všichni - a ano, platí to i pro prarodiče
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.