Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tetovani na obliceji a zamestnani

Od: matxjka* odpovědí: 6 změna:

zdravim, uvazuji o malem tetovani nad obocim, jednalo by se o nepohorsujici napis psacim pismem, neco ve smyslu "freedom" nebo "this is art" nebo neco v tomhle smyslu, budu vyucenej elektrikar, bude problem me vzit do zamestnani i kdyby videli ze jsem v tom dobrej?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jncx
hodnocení

9x
Nápis na obličeji je dost nevkusny. Ještě taková hloupost jako this is art. Budete toho litovat, až dospejete. Nechte si udělat tetování kdekoli jinde. Na elektrikáře to podle mě vadit nebude, nikdy ale nevíte, na koho narazíte. On vám nikdo nebude vysvětlovat, proč vás nevzal. Prostě řeknou, že vybrali někoho jiného.

re4zon
hodnocení

7x
Ja bych nikoho neodsuzoval za zadne tetovani, ani kdyby mel na hlave dzber dehtu. Ovsem mit na ksichte takhle debilni napis, zaradi se rovnou do kategorie pitomcu. Jeste bych zvazil cinsky znak pro kung pao nebo hello kitty, to dava vetsi smysl..

hodnocení

6x

Potetovat si obličej podle mě je blbej napad ale to je vec každeho jenom si pak nestežuj když to na pohovoru odradi ... pokud se toho nebojiš směle do toho

hodnocení

4x
U elektrikáře bych v tom fakt neviděl problém.
Ale pořádně to ještě promyslete.

olinl
hodnocení

2x

Za mě vyhozený peníze a lidi na tebe budou divně koukat.. Chlapi v práci mají spíš kérky na rukách (předloktí/paže) nebo na lýtkách. Na obličej bych nic nedával.

ltz
hodnocení

0x
U pohovoru hlavně záleží na celkovém chování, vědomostech a komunikaci člověka. Když vypadáš jinak inteligentně, jsi šikovný, tak by to tetování ani nemuselo vadit. Někdo třeba už od prvního pohledu vypada jako tupý buran a když promluví, působí ještě hůře, tak toho nevezmou. Tomu nepomůže ani to, že nemá tetování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]