Nejste přihlášen/a.
By mě zajímalo, která pojišťovna hradí odsátí špeků při kosmetickém problému, když nehradí většinu výkonů na zubech.
Ve vedrech nos sukni. Rozhodnutá zhubnout ještě nejsi? Doma o tom mluvit nechceš a prachy seženeš kde? Špeky se vykupují maximáně v řeznictvý, ale z pahorku ne.
Zbytek se dá posoudit leda podle fotky, ale neposílej.
A taky jsi byla tak naivní, že to zařídí doktorka a proplácí pojišťovna a hlavně honem, protože na mě všichni čumí?
Ten problém je psychický a zadarmo to může řešit hubnutím a vhodným oblečením. Tak je tam trocha tuku a co?
Nemusíte obě ukazovat frndy v uplejch legínách v každé společnosti. Můžete mít sukně nebo letní šaty.
Uplé legíny nejsou základ nebo příkaz oblékání pro venek. Jenom proto, že je to teď trendy, tak i tlustá prdelatá bába natáhne legíny a nekoukej mi naprdel, nemůžu za to, že to mi přikazuje móda? Vypatlané mozky!
To je jako se stresovat, že mám jednu půlku zadku menší. Koho to bude zajímat? Pokud ta dotyčná bude na to upozorňovat a stále se tvářit nesebevědomě, tak se tomu opravdu budou lidi pozastavovat a čumět, co to je za tvora.
Jsou daleko horší věci ale nejhorší je, když si to člověk neumí srovnat v hlavě. Příkladem jsou ženský s mindrákem malých rtů a pak si nechají udělat kačery donaldy. Tohle je stejný případ.
Vyrábět bárbíny není to, co chlapa zaujme. Právě odlišnosti jsou zajímavé.
Běžte k lékaři a ten vám řekne jak na tom jste. Pokud by to byl takovej extrém, tak by si toho jistojistě už všimli rodiče. myslím si, že je to jen ve vaši hlavě.
Ten pahorok, je to je Stit tukov, hlavne by pomohlo zhodit nejake tie kila, v 16-ke to pojde jednoducho.
Pre zaujimavost, aku mate vysku a vahu? Poistovna plati jedine zmensenie prsnikov, ak mate odborny nalez, ako vam to pretazuje chrbticu. Tavie kopyto nepreplacaju.
Šestnáctiletá ti asi nebude rozumět, natož aby věděla, co je to ťavie kopyto, tak jsem si to dovolil přeložit.
Ten pahorek, je to je štít tuků, hlavně by pomohlo shodit nějaká ta kila, v 16-ti to půjde jednoduše.
Pro zajímavost, jakou máte výšku a váhu? Pojišťovna platí jediné zmenšení prsů, pokud máte odborný nález, jak vám to přetěžuje páteř. Velbloudí kopyto neproplácejí.
Velbloudí (ťavie) kopyto:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.