Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dobít kredit přes internetové bankovnictví

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 7 změna:

Hezký večer. Rád bych pomohl kamarádovi v nouzi a dobil kredit přes internetové bankovnictví ale nemohu nikde najít, jak to udělat, ať dělám, co dělám. Víte o nějakém formuláři, který je třeba vyplnit tam?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nevím, jak je to u jiných bank, já mám KB, platby-dobít mobil.

olinl
hodnocení

1x
U Equa bank tato služba dobíjení kreditu například není u Monety je. Platit řes internet se dá pomocí klasické platební karty, např. dobití SIM karty O2 je k nalezení přímo na stránkách www.O2.cz. Myslím že se dá ještě koupit dobíjecí kupon v některých obchodech, na benzínkách-přes ten by to šlo také..
olinl

Dobíjení kreditu přes internet > kreditní kartou ( O2 SIM karty- podobně by mohli být i T-mobile, Vodafon ) Moje O2 | Dobíjení

hodnocení

1x

Nezačínejte bankou, ale operátorem. Na jeho stránkách zadáte telefonní číslo a zvolíte způsob platby.

petrm
hodnocení

0x

Bylo by dobré napsat, o jakého operátora a banku jde. U ČS je volba Platba - dobití kreditu, zvolíš operátora, tel.číslo a částku ( myslím, že minimální částka je 300 Kč).

08.06.22 19:04
200.

piskot
hodnocení

0x

Pozor na to, kde Váš přítel je s telefonem. Je-li SIM v cizině, tak ačkoli mu pošlete kredit, tak nabití proběhne až bude v ČR. Na to Vás nikdo dopředu neupozorní. Výše zmíněné se týká O2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]