Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamovat rozbitý deštník?

Od: khku odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Mám takový problém. K narozeninám jsem dostala deštník, včera. Deštník byl zakoupen v podnělí 26.7. Stál asi 430 Kč. Máma mě včera ukazovala,jak ho otvírat. Dnes není doma a já ho zkusila otevřít. Ten čudlík na tom deštníku je povolený. To byla ta největší chyba ho otvírat *plac*. Já se teď bojím, jestli není rozbitý nebo už byl rozbitý. Jestli se mám přiznat, že jsem ho otevřela. Myslíte, že půjde reklamovat, když máme paragon?Jsem s toho všeho strašně vystaršená. Děkuji *modla*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

4x

Ale žádné strachy! Vždyť deštník je k tomu, aby se otevíral. *tuc* Asi se tam něco uvolnilo. Třeba to nebude nic závažného a v prodejně si s tím poradí a nebo ho vymění. Pokud to nepůjde spravit, tak trvejte na výměně. *placni*

khku
hodnocení

Díky za morální podporu. Včera mi mamka ukazovala, jak ho otevřít, já jsem to dělala přesně posdle jejího návodu, takže nevím, co se tam tak naráz porouchalo*nevi* Já se děsně bojím, že mi vynadá. Ale na druhou stranu, když stál 430 tak se ten zatracenej deštník nemůže tak rychle rozbít. Mám s toho nervy na dranc. *plac**zed*

madla*
hodnocení

0x

Deštník jdi reklamovat, samozřejmě s paragonem. (Záruční doba je dokonce 2 roky). Zřejmě byl vadný. Nech si ho vyměnit a ten nový už v obchodě ho pořádně vyzkoušej.:)

hodnocení

0x

Rozhodně bez obav reklamovat. Boty jsou na to, aby se nosily, visací zámek je na to, aby držel, a zrovna tak deštník je v první fázi k tomu, aby se otevíral. Když při některé z těchto činností některá z těchto věcí selže, ač nová, není to má chyba a nemám se čeho bát. (Představte si, že byste měla zámek na kolu (zamykací lanko), zamkla ho a pak za něj zatáhla, načež by lanko ze zámky vyklouzlo [to jsem zažil]. Budete si nadávat, že jste ho rozbila, nebo budete ráda, že se to povedlo vám, dřív než zapracoval zloděj kol?)

doplněno 29.07.10 09:40:

P.S. omlouvám se, ale nemohu si odpustit upozornění pro příště: ve třetím pádu píšeme (komu, čemu) mně podle vzoru tobě, případně mi podle vzoru ti. Zájmeno mě odpovídá 4. pádu: vidím (koho co) (jako ), nebo mne (jako tebe).

khku
hodnocení

Já pravopis znám, ale teď jsem tak vystrašená a na nervy, že na něj kašlu. :(

Tak to se ještě jednou omlouvám; ostatně jsem si to tak trochu myslel, to bylo jen pro případ, že by to přeci jen nebyl překlep. (Překlepů jsem sám nadělal dost a dost.Zrovna teď jsem dva vychytal na poslední chvíli.). Ale skutečně, k vystrašenosti není nejmenší důvod, to už spíš trochu zdravého vzteku na výrobce nebo aspoň trochu asertivity.

khku
hodnocení

A nemůže mě prodavačka osočit, že si za to můžu sama?

rob*

vemte si s sebou někoho, kdo se nenechá odbýt a je schopen udělat na prodejně "scénu" :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]