Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zánět achilovky

Od: ajvn® odpovědí: 5 změna:

Nemáte někdo zkušenost s léčbou zánětu achilovky? Zatím mám za sebou léčbu magnety, bez výsledku, teď se snažím dostat na laser, ale vše je to podle doktora bez záruky úspěchu. Operaci bych se chtěl vyhnout, od injekce mě zrazoval. Než nohu rozhýbu, tak kulhám a bolí to docela dost, střílí to až do lýtka. Na achilovce je hrb, jak je naběhlá, bolí na dotek.A ke všemu netuším, kde jsem k tomu přišel :(.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím , já jsem bio nadšenec a proto Vám doporučím místo dvakrát denně promazávat jírovcovou mastí a následně večer nadrtit tři až čtyři listy kostivalu a nanést na nohu . Přikrýt nějakým kapesníčkem a omotat obvazem . Také vám doporučím koupele z přesličky . Každý den udělat odvar z přesličky a nalít do vany . Koupat se alespoň 20 minut . Ještě Vám dám radu a tou je , ráno a v podvečer užívat nadrcenou chaluhu bublinatou . Konkrétně špičku nože ráno a špičku nože v podvečer . Zapít to dostatkem vody! Přeji mnoho zdraví
Mario
hodnocení

Děkuji, je možné, že nakonec vyzkouším i vaše rady, zatím zkusím, co se mnou udělá léčba od doktora, kam jsem radši zašel.

koala
hodnocení

0x

Zdravím, pokud selžou pilulky, mastičky a další léčba je třeba se zamyslet i nad důvodem vzniku zdravotních obtíží. Obávám se, že jste měl, máte nebo budete mít problémy i se štítnou žlázou. Štítnou žlázu stejně jako achilovku ohrožuje vaše "chtění".

Bohužel spousta lidí si myslí, že jediná možná lečba je jen o medikamentech. Přeji veselou mysl, neboť jak praví staré přísloví - ta je půl zdraví...

viz odkaz níže:

empatia.cz/...

Achillova šlacha

Odráží správnou funkci štítné žlázy.

Stejně jako štítná žláza je naše achillova šlacha ukazatelem našeho chtění.

Její pevnost a strukturu ovlivňuje naše ego, naše přání a naše nároky.

Zánět nebo natržení Achillovy šlachy

nás zastavuje v putování životem, trochu srovnává čas a brzdí tempo, které jsme nasadili. Ukazuje nám, že jsme chtěli v životě příliš a často jsme v zájmu vlastních nároků zašlapali do země cizí přání, touhy a potřeby. Že jsme byli bezohlední a šli pouze za svým.

hodnocení

Děkuji za radu, ale asi nezabere. Štítnou žlázu už cca 10 let nemám. Vím, že to myslíte dobře, ale já tomu, co píšete, moc nevěřím. Víte kolik hajzlíků by jinak muselo pajdat se zánětem achillovky? Určitě moc. A třeba u žádného politika jsem o tomto problému nečetl :). Přesto díky .

angel*
hodnocení

0x

DObrý den, mám stejný problém na obou nohách a už jsem celkem zoufalá.

V tuto dobu mám předepsané lasery , ale nevidím žádný posun.

Chtěla jsem se zeptat, zda Vám pomohly rady lidí, co psali o bylinkách atd.

Se štítnou žlázou se léčím , tu mám na vždy :(

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]