Nejste přihlášen/a.
Barvit, nebo oholit na pleš. Jiná možnost není.
Proč Vám šediny tak vadí? Já měl původně vlasy hodně tmavohnědé. V nějakých 17 letech se objevil 1. šedý vlas. Teď už mám cca 30 let vlasy i plnovous "jako sníh" (řečeno slovy básníka). Nikdy jsem to neřešil a nikdy to nikomu nevadilo. Naopak jsem rád, že vůbec ještě nějaké vlasy mám
. Sice zvolna ubývají, ale ani až zmizí úplně si s tím hlavu rozhodně lámat nebudu
.
Já za mlada dělal modela holičkám. Přestože jsem tenkrát měl černé vlasy tak mi je barvily a když mne někdy kolem 30 vytáhli z důvodu onemocnění modela tak jsem měl již asi 10 šedivých vlasů. A moje podminka byla, že tyto mi neobarví. Tak je holička namastila a neobarvila. Dnes po více jak 30 letech by tato žádost byla nereálná protože snad polovinu vlasů mám šedivých a VŮBEC mne to netrápí. Jsou horší věci v životě lidském než nějaký šedivý vlas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.