Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolecka do nakupnich voziku?

Od: aja1946® odpovědí: 15 změna:
Daji se nekde koupit?
doplněno 06.06.22 18:04: Myslim kolecko misto desetikoruny. Ale nenachazim stale odpoved kde koupit, OPraha, na internetu ne, prece nebudu platit nekolikananasobnou dopravu,
doplněno 07.06.22 16:15: Dnes jsem koupila svazek 4 kolecek ruznych barev za 42 kc v Tescome. Funguji a moc se mi libi, ze na kolecku je jeste pacicka,takze se dobre vytahuji.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Průměr a šířka kola, průměr hřídele (otvoru pro hřídel)? Přímo pro nákupní vozík jsem neviděl... Jedině vyhledat podle rozměru zabi.cz/... nebo jinde darekvakci.cz/...
A teď pro změnu k žetonům do nákupního vozíku (kolečka jsme už vyřešili), třeba takto m.instory.cz/... nebo běžná Tescoma v každém městě eshop.tescoma.cz/... případně k vybrání poskytovatele žetonů google.com/...
Nebo koupíte při cestě do Lázní Bělohrad aplastic.cz/... Doprava pouhých 150 Kč za balík s 10 000 tisíci kusy, plus samozřejmě dobírka 45 Kč, pokud nezaplatíte předem...

hodnocení

2x

Já používím plochou podložku M12.

Cena? cca 1Kč, k dostání v každém železářství.

pave*
hodnocení

2x

Strčit tam jde např. obyčejný klíč od zámku od dveří (tou kulatou stranou) :)

Strčit tam jde také ta nejběžnější visačka ke klíčům (jsou barevné, plastové). Ta není drahá.

Bůhví co ještě funguje :)

Nejde. Nové vozíky mají takovou vymyšlenost, že se kolečko vkládá do válcového prostoru. Takže jen kolečko / mince.

pave*

Aha, u nás v Penny a v Lidlu tohle ještě nezavedli. Tak je třeba neztrácet ty reklamní, co člověk občas někde dostane a nebo mít pořád drobné.

U nás (Penny, Kaufland, Lidl)nahradili ty staré vyšupovací mechanizmemečky už před lety klasickými otevřenými, kam lze vložit klíč obráceně. Asi to nebude tedy o stáří nebo novotě *nevi* a do těch zavíracích se fakt nedá nic kloudného použít...

hodnocení

1x

Dělám v Albertu a my je nejdřív prodávali a pak i rozdávali na informacích.

hodnocení

1x

Používám těsnění do 1/2" holendru, které mi každým rokem zbyde, když čistím hořák kotle. Je možné koupit nové za 1 Kč.

riva
hodnocení

0x

Mají je všude. Větší je za deset korun a to menší za polovic.

motyl*

za tuto cenu mě to zajímá, kde je tak mají prosím?

Vím že jsem je viděla v orion domaci potřeby a i železarstvi mat, vždycky tetě pasujou at je koupí kdekoliv. pokud teda jsou to ty plastový,co se střed zmačkne a tim zacvaknou na tyčku co je spojuje.

riva

To byl fór, ale univerzální typ sloužící i jako odstraňovač klíštěte si můžete objednat po 2 Kč na vela.cz/...

motyl*

jo a ještě mi došlo...kolečko neni jako kolečko a nákupní vozík neni jako nákupní vozík :), já myslela taška na kolečkách, někdy tomu říkáme vozík na nákup,... která ma dvě kolečka a časem prasknou, teta to tahá po schodech a má spotřebu velkou. My máme dva ty vozíky -tašky na kolečkách po ní, už nejsou do města vzhledově, na zahradě, a děti se vyblbnou, jedem na šišky, atd. Co myslela zadavatelka netuším, ale inspirace tu má ted dost.

asd1
hodnocení

0x

To bude na každým rohu.. Klíčnictví, drogerie, Kik a podobný "tržnice", trafiky asi i Kauflandy apod...

žeton do nákupníh/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]