Nejste přihlášen/a.
Strčit tam jde např. obyčejný klíč od zámku od dveří (tou kulatou stranou) ![]()
Strčit tam jde také ta nejběžnější visačka ke klíčům (jsou barevné, plastové). Ta není drahá.
Bůhví co ještě funguje ![]()
Nejde. Nové vozíky mají takovou vymyšlenost, že se kolečko vkládá do válcového prostoru. Takže jen kolečko / mince.
Aha, u nás v Penny a v Lidlu tohle ještě nezavedli. Tak je třeba neztrácet ty reklamní, co člověk občas někde dostane a nebo mít pořád drobné.
za tuto cenu mě to zajímá, kde je tak mají prosím?
Vím že jsem je viděla v orion domaci potřeby a i železarstvi mat, vždycky tetě pasujou at je koupí kdekoliv. pokud teda jsou to ty plastový,co se střed zmačkne a tim zacvaknou na tyčku co je spojuje.
To byl fór, ale univerzální typ sloužící i jako odstraňovač klíštěte si můžete objednat po 2 Kč na vela.cz/...
jo a ještě mi došlo...kolečko neni jako kolečko a nákupní vozík neni jako nákupní vozík
, já myslela taška na kolečkách, někdy tomu říkáme vozík na nákup,... která ma dvě kolečka a časem prasknou, teta to tahá po schodech a má spotřebu velkou. My máme dva ty vozíky -tašky na kolečkách po ní, už nejsou do města vzhledově, na zahradě, a děti se vyblbnou, jedem na šišky, atd. Co myslela zadavatelka netuším, ale inspirace tu má ted dost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.