Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest kloubů

Od: zuzu odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, skoro každý den (už cca 3 roky) mě bolí klouby, ale někdy lokty, jindy ramena, zápěstí nebo kyčel. Ale každou chvíli něco jiného. Byla jsem u lékaře s rukou a řekl, že mám entezopatii, ale věnoval se jen pravé ruce, protože v tu dobu mě bolelo jen to. Nejhorší to je ráno po probuzení, když to rozhýbu, tak už dobrý, stále to tedy bolí, ale už ne tolik. Po námaze mám křečovité bolesti, které se stupňují hlavně v noci a nemůžu ani spát a nepomáhají ani studený ani teplý obklady. Je mi 25 a jsem jak stará babka, tak mě to štve. Poraďte mi prosím s jakým lékařem to mám řešit? Jestli ortoped nebo nějaký jiný obor? Máte někdo podobné problémy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

1x

Zkusila bych revmatologa.

hodnocení

1x

Nakoukněte na Facebook, na strá/.... To, co popisujete, to je jasná artritida. Stěhovavé bolesti, ranní ztuhlost. Člověk vypadá jako blázen, když si dopoledne stěžuje na kotník a odpoledne na ramena. Toto je autoimunitní onemocnění a patří k revmatologovi. Ten se to snaží řešit.

smode2
hodnocení

0x
Mohly by to být chlamydie (které jsou mj. neléčitelné). Pomůže Alavis Triple Blend, ale nejlepší co jsem zatím vyzkoušel a dlouhodobě funguje je hodně pohybu+oregánové kapky (6 denně). Po pár měsících chronická bolest vymizela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]