Zdravím, mám asi od března rýmu, a ani jednou jsem teď v této době neprochladla, že by to bylo z toho. Teplo mi je, ale od rána do večera jenom smrkám velmi hustou rýmu. Nevíte, čím to je? Loni jsem to takhle neměla. Děkuji a hezký den.
Trochu je fakt zarážející že lidi už díky internetu blbnou a za chvíli budou chtít po netu i operovat.
Nezlobte se ale Vy máte denně 4 měsíce nepřetržitou hustou rýmu nic proto neděláte,jen si myslíte že to může být od toho že jste neprochladla? (to nemá logiku vůbec už).A po 4 měsících ! se rozhodnete že to budete řešit a začnete tím že se na "poradte" zeptáte jestli někdo neví čím to může být..
Prochladnutí neznamená nemoc. Prochladnutím se vypne vlastní imunita a pustí bakterie a viry do těla. Rýma má několik desítek původců. Od alergie až po zánětlivé ložisko v některé z mandlí. Musíte k lékaři!
Avamys je na polypy. Na alergie jsou jiné léky, to ale musíte na alergo aby vám zjistili, jestli a na co jste alergická. Jestli ne, tak bude stačit očista střev a změna stravy.
Na alergie nepomáhá, je to kortikosteroid, spíše na záněty. Při alergii nastupuje hormon histamin, takže je třeba vzít antihistaminika, například daselta, desloratadin nebo podobné léky na snížení reakce. Je ale třeba nejprve zajít na vyšetření, jestli je to opravdu alergie.
Slečna si asi nedá říct a k lékaři prostě nepujde.Jak už jsem psal a co píše Stir.Nejprve je potřeba u lékaře zjistit a diagnostikovat z čeho problém vzniká.Pak se dá "experimentovat".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.