Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohu se zeptat jaké vážné nemoci jsou spojené s každodenním výsevem pupenů na pokožce celého těla? Na alergologii mi nemohou na nic přijít, antihistaminika už skoro vůbec nezabírají.Pupeny mám i ve tváři. Okolí mě straší že to může být i od jater nebo žaludku někdo říká i začínající cukrovka..Jaká další nemoc má takovéto průvodní jevy?Možná raději nevědět...
Nemohu moc posoudit.Nevim totiz,kolik Vam je let.Jesatli to pricitat k veku-hormonalni premena latek,nebo prochlazene krvi.
To prvni,se da pouze utlumit,ale vyskytuje se to mezi 15-25 roky,pak se veskere aspekty straci.U zen vetsinou po prvnim diteti.
U te prochlazene krve,toho se clovek bohuzel nezbavi.
Ale niceho se nemusite obavat.Kdyby jste mela neco s jatry,mela by jste spise po tele tmave fleky.Jako pihy.
Zaludek,to by jste hned poznala.Same zvraceni
cukrovka? v tom Vam osobne neporadim.Nemam skusenosti.Ale urcite to bude prechod z divky ,na zenu.
doplněno 28.07.10 18:22:Proste Akne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.