Dobry den, chci poprve prodat zbozi na Vinted. Obleceni jsem vystavila na zed a hned asi po minute se mi ozvali asi 3 zajemci. Zda se mi to trosku podezrele... Je to podvod nebo ne?
Chcu mail? Jasny signal, skusia podvod. Inak by riesili vsetko oficialne cez danu platformu, v tomto pripade Vinted. Na mail vam poslu nejake vymysly, kde v konecnom dosledku budu chciet cislo platobnej karty, kde vam pripisu peniaze. V skutocnosti vam ju skusia vybielit.
Zájemci ve smyslu, že se vám vaše zboží líbí nebo, že mají zájem koupit? Mě taky pár podvodníků napsalo, ale už to poznám. Pokud chcete poradit, tak mi klidně napište.
katri*
Napsala hned asi po minute po pridani, napsala jsem ji svuj email a od Vinted mi prislo, ze uz zaplatila
katri*
Potom ještě tahle paní
astik
Chtěla jsem tento web také použít, ale po přečtených recenzích jsem od toho upustila. Je to tam samý podvodník! Dříve to asi fungovalo, ale nyní... I jinde již varují. A především, dejte si své podmínky, jak to chcete s platbou, předáním... Pokud to chtějí jinak, určitě NE! Jsou to většinou podvodníci! I jméno již často prozradí. Způsob komunikace také. Je to otravné, že člověk nemůže v klidu prodávat, nakupovat, ale bohužel, zmetků je až příliš mnoho. Já osobně bych tento web určitě nepoužila!
Tak toto jsou zrovna ti podvodníci. Klasickej prodej vypadá jinak. Skočí vám tam zelená tabulka, že je prodáno. Nikomu mail apod. neposílejte. Kupující jej k ničemu nepotřebuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.