Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám ho opustit?

Od: eliska* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

před cca 7 měsíci jsem se dala dohromady s někým, s kým jsem v minulosti měla takový delší románek - s tím, že jsme byli spíše kamarádi s výhodami. Ze začátku jsem měla pocit, že se mi splnil sen, protože na tohoto člověka jsem čekala (ale spíš jsem na něj nezapomněla a čas od času jsem na něj myslívala) hodně dlouho - cca 15 let, nějak jsem věděla, že jednou budeme opět spolu, někdy máte takový ten vnitřní pocit, přes který nejede vlak a tady na tomto mém případě je vidět, že tomu tak skutečně je. :)

Poslední dobou (asi měsíc) mi připadá, že jsem dobrá jen na přespání nebo vaření, žije v podnájmu, ale v tom bytě moc není, ani tam nemá postel, židli, nedávno se rozvedl, protože cca před rokem manželka zjistila, že je na holky, dnes je to asi módní :( a už spolu tedy rok nežili, mají spolu 3 děti. Nyní tedy bude kupovat chatu, kde chce žít natrvalo. Naštěstí je tam vše, takže to asi půjde a rád by, abych tam s ním žila.

Věc se má tak, že jen se chci třeba přitulit a už vidím, že mu to není příjemné. Nikdy to není tak, že by on mne sám od sebe políbil nebo se mne aspoň dotkl - letmo, ale některé dny ležíme večer u dokumentu a přitulí se, není to však denně a někdy ani obden. S bývalými partnery jsem to měla tak, že to bylo oboustranné, někdy teda to přeháněli spíš oni, ale mne by nikdy nenapadlo je odbýt jako někdy současný partner mne.

Píše mi, že mne miluje a jak jsem pro něj důležitá, ale že na tyhle věci zkrátka není, je zajímavé, že ze začátku psal, že když s někým je, tak jej rád hýčká a že já si zasloužím být hýčkaná, ale v tom případě nechápu, co tedy tím hýčkáním myslel, mám pocit, že to myslel jen ze začátku nebo nevím, třeba existuje nějaká forma hýčkání, že to není jako hýčkání, ale je to hýčkání - už z toho blbnu. Jsme spolu ani ne rok, ale mám pocit jako kdybychom spolu byli 20 let.

Miluji ho, ale nevím, ráda bych viděla trochu větší zájem. Vydrželi by jste v takovém vztahu nebo se mám radši vzdát svého snu, který vlastně ani není takový, jaký se zdál a mám odejít? A co všechno je tedy hýčkání? Když to není tělesně? Asi mám málo představivosti - tedy v tomhle slově.

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Cize : on ma 3 deti, pred 15 rokmi ste mali romanik, mladik to asi nebude. Obycajny cynicky / zivotom otrieskany chlap v strednom alebo pokrocilom veku po rozvode, vy ste boli pevna dvadsiatka tiez davno, tak necakajte zazraky.

Polozte si otazku : lepsi vrabec v hrsti alebo holub na streche? Kolko chlapov, ktori nie su vyzrate alebo prepite trosky ma o vas zaujem? Jeho priorita urcite nebude zakladat si novu domacnost a hrat sa na romanticky vztah, z toho ho zivot davno vyliecil.

tak
hodnocení

0x

V tomto případě by jste měla být obezřetná, být s ním můžete, ale asi by jste se neměla vzdávat svého bydlení a jít k němu žít na tu chatu. Už teď míváte trochu pocit, že není takový, jak jste si představovala. A když je tedy na ty holky, aby vás nevyměnil za nějakou jinou a vy potom neměla kam jít.

eliska*
hodnocení

Na holky je jeho ex-manželka, proto se rozešli...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]