Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím, věděl by někdo kde sehnat knihu od autorky Slavíčkové Generologie.
Děkuji Malvi
Dobrá otázka. V knihovně jsem našel jednu možnst: volny.cz/.... Co se koupě týče, nevím, ale zkusil bych dát poptávku do bazar.jcsoft.cz/..., případně se tam koukal, jestli ji někdo nenabízí. Ale moc šancovní to nevidím, momentálně tam nabídka není žádná, jen jedna poptávka (není to tazatelka?).
doplněno 28.07.10 15:28:.S. Zadal jsem dotaz jinak (bez autorky) a vylezlo mi přece něco. Na arara.cz/... je kniha v nabídce za 137 korun, )ale autorka Slavíková; je to ono?), sice s poznámkou, že není momentálně dostupná a dodání může trvat i několik měsíců. Leč je to aspoň stopa. Další stopa je nejlevnejsi-knihy.cz/..., 142 Kč, ale taky nedostupná. (Nebo zkusta napsat autorce; stránky viz vs.specik.org/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.