Ahoj, neví někdo, odkud kam přesně je aktuálně pro vozidla do 3,5 tuny uzavřena silnice I/35 v Litomyšli? Objížďka tam není prakticky značená, dopravní info stále nefunguje a ve Waze je uzavírka hlášena pouze v krátkém úseku, který je aktuálně řízený semaforem. Zákazové značky jsou již kus před Litomyšlí a potřeboval bych vědět, jak dlouhému úseku je potřeba se vyhnout. Zajímá mě hlavně směr od Svitav, od Vysokého Mýta jsem to jel v úterý a to si dohledám na kameře (a případně sem napíšu, kdyby to taky někoho zajímalo). Zarážející je, že nikde žádná zmínka o blížící se uzavírce a najednou značka "Zákaz vjezdu všech motorových vozidel s výjimkou motocyklů bez postranního vozíku" a dodatkovou tabulkou "do 3,5 tuny", na hlavním tahu, kudy jezdí tisíce aut.
Jel jsem tudy nedávno - od Mýta na Poličku. Už před Litomyšlí byla velká kolona, tak mě Waze vyhnala na tu souběžnou komunikaci a vyhodilo mě to na ten kruháč u Penny. Takže jsem jen chvilku čekal na té velké světelné křižovatce, jinak paráda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.